Reklama

Reklama

Gotham

(seriál)
Trailer 11
USA, (2014–2019), 72 h 58 min (Minutáž: 42–50 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Předloha:

Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)

Hrají:

Ben McKenzie, Donal Logue, Jada Pinkett Smith, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor, Andrew Stewart-Jones, John Doman, Cory Michael Smith, Sean Pertwee (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Dlouho předtím, než se stane komisařem, se policejní zelenáč James Gordon postaví zločinu a korupci v Gotham City a chce pomstít vraždu rodičů Bruce Wayna. (Netflix)

Recenze uživatele Davies182 k tomuto seriálu (1)

Gotham (2014) 

Pilot: Tak tohle mi překvapivě sedlo. Dětinský seznamovací úvod je sice nechtěně humorný a děsím se budoucích scén se Selinou, pak se ale začne fuckovat o sto šest a hrdinové se brodí gothamským podsvětím. Tváří se to jako alternativní The Wire, které napsal spisovatel urban fantasy na drogách s kýblem pop-cornu vedle klávesnice, ne jako ždímačka příběhů postav z DC universe. Sleduju. ()

Související novinky

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

Colin Farrell se vrátí jako Tučňák

08.12.2021

Obvykle je zvykem nejprve uvést film, v tomhle případě komiksový reboot Batmana od Matta Reevese (Válka o planetu opic) čistě pojmenovaný The Batman, počkat si, jestli bude úspěšný a fanoušci s vizí… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

Spin-off Batmana se zaměří na Gordona

20.04.2021

A teď jedna špatná zpráva pro fanoušky oceňovaného komiksu Gotham Central. Před pár měsíci jsme informovali o tom, že se chystaný komiksový snímek The Batman s Robertem Pattinsonem dočká seriálového… (více)

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama