Reklama

Reklama

Jonatana a čarodějnice

  • Česko Jonathana a čarodějka (více)

Obsahy(1)

Mladá Jonathana už nemá matku. I když žije s milujícím otcem, vidí, co maminky spolužáků pro ně dělají a cítí se odstrčená. Zoufale touží po vlastní matce a dělá vše pro to, aby našla ideální kandidátku na tuto roli. Hledá útočiště ve starém domě obývaném tajemnou dámou, o níž si Jonathanini přátelé myslí, že je čarodějnice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

pupidup 

všechny recenze uživatele

Ja premyslela, pro koho byl film urcen. Jestli pro deti.. ro by 100% nevydrzely, nebo pro dospele?? Tak v tom pripade bylo fajn, ze jsem to shledla ze zaznamu a mohla jsem to pretocit! Takovou melodramatickou utahaninu uz jsem dlouho neviděla. Holcicka hrala super.. to jo..pokud tedy byli co... no a jednu hvezdu za nostalgii.. meli uplne stejny vánoční stromek; jako kdysi my... nee nadarmo jsme byli 300 let pod "nadvladou" Rakouska-Uherska! 😀 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak zase po dlouhé době něco z Rakouska, ale bohužel se tohle moc nepovedlo. Děj není nijak zvlášť rozvinutý a dítě by se u toho určitě unudilo k smrti, protože i já měl co dělat, opravdu tu není nic co by stálo za zmínku, jen bylo pěkné, jak se cizí paní dokáže postarat o dítě, které tak touží po své mamince. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama