Reklama

Reklama

The Lottery

(seriál)
USA, 2014, 40 min

Kamera:

David Stockton

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrají:

Marley Shelton, Athena Karkanis, David Alpay, Yul Vazquez, Lesley-Ann Brandt, Martin Donovan, Michael Graziadei, Louise Lombard (více)
(další profese)

Recenze (7)

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

keďže sa na csfd ešte nedostal seriál The Divide (2014), rozhodol som sa označkovať ďalší z nových seriálov..pilot dostatočne zapôsobil v takej miere, že mám záujem pozrieť si aj nasledujúcu epizódu..ak si to nepokazia zvratkoidnými zvratmi a do očí a pečene bijúcimi alogizmami, pokojne zotrvám na 60 %..tipnem si, že vyššie sa to nedostane.. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Velmi divne natocene; neviem, ci je onicom reziser, alebo im to zostrihali kravataci, ale bleah, vtiahnutie do deja nulove. Postavy nesympaticke (snad okrem fyzicna tatka) a chovajuce sa nie prave najchytrejsie. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Nevysílají to na CW, přesto je seriál evidentně výhradně pro jednu specifickou sortu lidí, co má za sebou minimálně jeden porod a po večerech nadšeně stepuje u žehlícího prkna. Takže. Neberte to ženám, ale nenuťte to mužům... Sci-Fi čistě jako prodejní značka, jedná se totiž o rádoby konspirační harlekýnku až za hrob. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Pilot Celkem obstojný thriller s nápadem, který sice není až tak pravděpodobný, ale nebyl ještě zpracovaný desetkrát (vím jenom o Potomcích lidí). Mám ráda situace, kdy se zavedená (americká) společnost musí změnit a svoboda +demokracie je přežitek, který funguje jenom v pohodových časech. Pilot není nic světoborného po žádné filmařské stránce, ale jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Celá sezóna: Nakonec dávám 3/5, protože nápad sice dostali hezký, ale stejně to neuměli zajímavě zpracovat. Příběh je zabitý předvídatelnými záporáky a seriál se neumí rozhodnout, jestli je mafiánský thriller nebo rodinné drama. Čím jsem starší, tím méně na mě působí odhalení ve stylu: postava X dělá pro záporáky. Alespoň některé linky stihly v závěru uzavřít, takže pokud nebude další sezóna, je to uspokojivě ukončené. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 2025 a vyzerá to tak, že ľudstvo je ďalším druhom, ktorý je na pokraji vyhynutia. Kvôli neplodnosti rozšírenej po celej planéte sa posledných 6 detí narodilo v roku 2019. Nádej prináša až 100 úspešne umelo oplodnených ľudských vajíčok. Štát vyhlasuje lotériu, ktorej víťazky sa stanú náhradnými matkami týchto potenciálnych detí. Medzitým sa na pozadí rozvíja konšpirácia, kvôli ktorej sa do nebezpečenstva dostáva hlavná hrdinka zodpovedná za tento vedecký úspech. Navyše jeden chlapec z Posledných Šesť sa dáva so svojím milujúcim slobodným oteckom na útek pred vládou, ktorá sa domnieva, že sa vie jediná najlepšie postarať o takú vzácnu komoditu, akou je dieťa. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama