Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"You broke my heart! - I know, but it's not beating any more." Někdy se stává, že byste mohli minout i ten nejlepší možný film pro Vás. Na filmech je totiž krásné to, že vás dokáží někdy skvěle překvapit. Někdy taky ne, pravda. Ale "Pohřbívání svojí Ex" pro mě patří rozhodně do té první části. Film mi totiž neuvěřitelně sedl. Anton Yelchin je v roli neskutečně sympatický a parádní. Začátek filmu tak tvoří mnoho vtipných scén, jak může a nemusí fungovat vztah mezi moderním mužem a moderní ženou. Jelikož jsem se v tom v mnohém viděl, tak jsem už tušil, že se mi bude líbit i zbytek filmu. A ono vlastně ano. Na scénu nastupuje Olívia (Alexandra Daddario) jako náhrada za zesnulou eko-přítelkyni. A já zas mohu říct, že je Alex neuvěřitelně rozkošná a přitažlivá v každé scéně. Ashley Greene, která naopak hraje jejich zombie trojúhelník je taky super. Správně střelená, ujetá a přesto někdy máte chuť jí sami uříznout hlavu. Svým retro stylem, který neustále používá pop-kulturní odkazy, si mě film zkrátka získal. Parodie hororu, komedie plná romance a humor plný skvělých situací. Nechybí i nějaké skvělé hlášky. Často jsem si vzpomněl na Smrt jí sluší (1992), ale je jasné, že mě hraje do noty tahle reinkarnace. Nejen díky skvělému Antonovi, Ashley, parádnímu humoru, příběhu napsanému na míru a taky úchvatné mojí oblíbenkyni Alexandře. Vážně mi film skvěle sedl a užil jsem si ho nadmíru. Romantika na mě fungovala na sto procent a u humorné stránky jsem se smál nahlas. Jediné co kazí dojem a což jsem zase nepochopil, bylo cpaní zvracející scény… (84 %) ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět, který nabízí potenciál pro zábavnou podívanou s nápaditými vtípky. Bohužel tento potenciál nebyl využit natolik, jak by si zasloužil a vznikla tak spíše průměrná zombie komedie, která se stěží vyrovná o rok dříve natočenému Warm Bodies, staré dobré Ruce zabiják a vůbec nemůže konkurovat peggově Soumraku mrtvých. Pokud jste některý ze zmíněných snímků neviděli, pak bych doporučil spíš některý z nich. Pokud jste je již viděli a máte chuť na podobně laděný, oddechový film, pak zkuste tento. 60% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nenáročná "zombie" komedie o tom, jak se zbavit milující, náruživé, ale příliš majetnické, ekologické a nekompatibilní nemrtvé přítelkyně, když jste konečně potkali tu pravou. Nějaké vtípky se povedly, nějaké ne, a celá snaha natočit to "cool" a pro mladé dopadala tak nějak polovičatě, jako podle příručky (čemuž se u 68letého režiséra ani nelze divit). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal filmy Joea Danteho. Kdysi velice uznávaný režisér natočil během své bohaté kariéry několik velice úspěšných filmů a to nejen co se hororového žánru týče. Nicméně já si jeho jméno nejvíc spojuji s kultovními Gremlins a původní Piraňou. Během té doby však uplynula už řada let a poslední dobou to z jeho strany začala být docela bída. Zřejmě proto i on podlehl trendu poslední doby a pokusil se prorazit s touto hororovou komedií. Ovšem i zde to trochu skřípalo. Zápletka je sice okořeněná několika vtipnými momenty, ale jinak je to jen další průměrná tuctovka, která vám brzy vyšumí z hlavy. Počáteční trampoty hlavního hrdiny a jeho bezduché přikyvování své drahé polovičce mi přišlo docela humorné, protože sám znám ze svého okolí podobné příklady. V těchto chvílích to ovšem připomínalo jen další teen komedii a já začal mít obavy, abych se vůbec dočkal i trochu toho hororového nádechu. On pohled na dvě pohledné herečky byl doslova skvostný, protože jak Ashley Greene, tak i Alexandra Daddario jsou určitě atraktivní děvčata, ale nějakou přehnanou porci nahoty tu rozhodně nečekejte. Vystačit si budete muset se sexuálními narážkami a sexy oblečky. Asi nejvíc se mi líbilo několik archivních záběrů ze známých hororových filmů (ať už z kina, nebo televize). Právě v těchto chvílích asi nejvíc zaplesá srdíčko nejednomu hororovému nadšenci. Naštěstí druhá polovina filmu se už nesla v lepším duchu a postupná proměna (rozklad) Ashley Greene se mi líbila velice. Nechyběl ani černý humor a lehce morbidní situace. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Postupně snímek „Burying the Ex“ ztrácí náboj a ten vtip není nějak skvělý, možná se úplně přestanete smát, ale já jsem se u tohoto filmu stejně dobře bavil a užil jsem si ho, jak jsem tak nějak očekával. Tohle je prostě typ filmu, který mě baví. Žádné velké umění, ale snaha i z celkem jednoduchého scénáře natočit něco, co bude diváka bavit. A mě tohle prostě bavilo. Ti mladí herci jsou fajn. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama