Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny dostává zvláštní pozvánku. Colleen a Claire stojí před těžkou volbou. Ustaraná Joy konfrontuje bratra. (Netflix)

Recenze (9)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obliba producentů v Banshee se opět projevuje a rozhodně je co brát. Tenhle díl mě bavil ze všech nejméně, souboje jsem si neužíval, protivníci Iron Fista akorát zesměšňovali, radši bych skutečného válečníka, snad ho brzy dostanem, už jsem si leccos početl, ale vážně jsem nevěřil, že si papírově nejsilnějšího člena Defenders poddá i tejpek z ochranky. Tak uvidíme. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl a další důkaz toho, že Iron Fist je prostě zvláštní, ne moc dobře provedený seriál. Začněme tím nejdůležitějším, a to je samotný turnaj mezi Dannym a nejrůznějšími válečníky Ruky. A celý tenhle koncept by byl hrozně fajn, kdyby byl trošku lépe proveden. Zaprvé, proč se ty turnaje neodehrávají na trošku noblesnějších místech, které vypadají nějak honosně? Proč se ty souboje odehrávají ve skladu, pak mezi nějakým prádlem a následně u lešení. Vypadá to, že tvůrcům prostě došel budget na prostředí a nemohli si dovolit vytvořit nějaké více epické zasazení. Taky ty souboje jsou neskutečně tmavé, nejde pořádně nic vidět a vlastně až na 2. vyzyvatelku, ani ti nepřátelé nejsou nijak extra zajímaví. Dále k postavám. Reálně, skoro žádná postava mi není sympatická. Danny se chová jako arogantní tupec, co si myslí, že sám přemůže prastarou nindža organizaci. Colleen si myslí, že když bude bojovat spolu s Dannym, ve dvou tu organizaci už stopro přemůžou. A Ward je případ sám o sobě. V téhle epizodě je vykreslený jako naprostý feťák, který se bez svých prášků chová jako totální magor a je pro ně schopný udělat cokoliv, včetně zlomení si ruky o dveře od auta :D A stále nevím, jestli herecký výkon Toma Pelphreyho je dobrý nebo spíš podivný :D Abych něco pochválil, Madam Gao je zde velmi dobře vykreslená a líbil se mi její charakter. Teda, kromě toho momentu, kdy dostane superschopnosti a švihne Dannym přes půl místnosti :D Jinak fajn díl. Hodnocení: 55% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předpokládám, že se konečně dostáváme k tomu o čem Iron Fist má být. Smutné je, že je to v polovině série a ještě smutnější, že hlavní postava (a vlastně nejen on) se stále chová jako pako. Nemluvě o tom, že naprosto nechápu proč prostě nerozsvítí ruku a neudělá z každého sekanou. Zlatý Daredevil... ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl, který působí že se odehrává ve stejném vesmíru jako zbytek show. Madam Gao vynikající a přináší mnohá odhalení. Tato epizoda je snesitelnější než předchozí protože se jedná o skoro non-stop akci. A tady je vidět, že když se tvůrci soustředí jenom na akci a nesnaží se předstírat, že umějí psát dialogy, tak to dobře odsýpá. I ty asijský hlášky, které působili retardovaně v minulých epizodách, tak ve svém prostředí znějí líp. Všechny boje jsou výborné ruská dvojčata, sexy vdova a samuraj to byla radost pohledět na choreografii. Scénář pořád skřípe a Wardova dějová linka o závislosti stále ukazuje, že scénaristé něco hulí, ale tentokrát to bylo přehlušeno výborným turnajem a napínavým dějem v nemocnici. Tak snad to zase nespadne. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama