Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Kytovec James tentokrát nebrázdí uličky obchoďáků, kde by pomáhal s výběrem nadměrně velkých bombarďáků plejtvákům, jak tomu bylo v jedničce. Teď se přesouvá na sraz pomonů, hybridů a mentálně disponovaných jedinců, za jejichž výběr by se nemusel stydět ani Dr. Moreau. Celá tahle jebnutá komedie způsobuje akorát pocit trapnosti a zoufalství při hypnotizování časomíry, která se táhne jak tureckej med. Vy jenom tak sedíte, čumíte s otevřenou hubou, jak když v Al Džazíře vystrčí Achmeta ramínko a bušíte palicí o stěnu ve snaze vytlouct si ten pocit navždy z mozku. No a přirovnávat tohle k Smrtonosné zbrani má asi takovou váhu, jako přirovnávat studenta Harwardu ke školníkovi základní školy v Laštúfce, trpícímu ledvinovými kameny. co si to o velký chodí dozadu do kumbálu rozdat se svym jezevčíkem. Jednu hvězdičku dávám jenom za závěrečnou scénu s koněm. Kdyby mohla debilita fackovat, Kevin James by měl hubu jak Eržika po gangbangu na sídlišti v Chomutově. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jaj. Tak ako mám celkom rád prvý film Paula Blarta, tak druhý film je neskutočne debilne napísaný, veľmi zle zrežírovaný a má v sebe toľko momentiek, ktoré nechápem, že to celé pôsobí maximálne odfláknuté a nasilu. Love story je hrozná a nemá absolútne žiadnu pointu a logiku, potom sú tu vtipy, ktoré sú maximálne odhadnuteľné a stupídne. Najmä úvod. A Paul Blart je v tomto filme tak neskutočne nesympatický, že celá jeho charizma z prvého filmu je preč. Jeho dcéra je stále okey a ešte by som možno pochválil Mini Kiss, ale nič viac pozitívneho tu nenájdem. Film nemá scénku, o ktorej by som povedal, že pôsobila prirodzene a dobre. Je to len obrovský odpad. A to som si minulého roku myslel, že Pixels bolo strašné. Úprimne poviem, že tento film bol ešte horší. Hodnotenie: F ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin James se vždycky (například v porovnání s jeho "machrovskými parťáky" Sandlerem, Spadem nebo Schneiderem) držel zpátky, co se týče broušení hrany vkusu a sázel spíše na celorodinnou zábavu. Bohužel tato jeho poloha hybridu Jima Carreyho, inspektora Clouseau, agenta 86, starosty Kameňákova a Maxwella Smarta hraničí s trapností prvního stupně. Rádoby humorné situace korespondují se současným tápáním Adama Sandlera a to poslední roky není ten pravý mustr. První liga hraje jiné housle a proto si dávejte pozor pane Jamesi, led začíná být čím dál více tenčí. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

První Policajt ze sámošky je obyčejná průměrná, přesto ale docela sympatická komedie, jejíž největší předností byl samotný Paul Blart, respektive jeho představitel Kevin James, a také hned několik povedených vtipných scén. Policajt ze sámošky 2 je v tomto ohledu víceméně stejný, opět zde řádí především sympaťák Kevin James, film má odlehčenou atmosféru a na nic velkého si nehraje. Bohužel je ale také mnohem hloupější, chybí mu větší tah na branku, ohledně humoru nepřichází absolutně s něčím novým, většinu času jen sází na jistotu a recykluje jedničku, až je to místy docela trapné. Chtělo by se napsat, že je to zkrátka klasická dvojka se vším všudy. Najde se pár podařených fórů, jinak je to ale těžce o ničem. Zbytečné pokračování. 3/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Smrtonostná pasca po James-ovsky 2... :-) Opäť prekvapivo veľmi príjemný film s kopou podobného situačného humoru ako tomu bolo v prvej časti. Paul Blart, veľký chlapík s ešte väčším srdcom stvára kvôli svojmu fanatickému presvedčeniu a svojej rodine hotové zázraky, skoro ako John McClane trošku skrížený s druhým Johnom a to Johnom Rambom... Holt, adrenalín robí divy... Text som takmer celý skopíroval z jednotky, lebo ono to bolo také isté aj keď iné, ale pre mňa prekvapivo dobré. Ale už som si zvykol, že v tomto som mimo ostatných. Tak ako ostatným nevonia Sandler, James, Schneider, tak ja ich môžem... :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama