Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený lovec démonů a mistr okultismu John Constantine, který vznikl na motivy nesmírně populární komiksové série „Hellblazer“ od DC Comics, je vyzbrojen krutými znalostmi temných umění a hříšným vtipem. Bojuje za dobro – nebo alespoň bojoval. S duší již propadlou peklu se rozhodl zanechat tažení proti zlu, dokud ho série událostí nevrhne zpět do boje, když se dcera starého přítele stane terčem nadlidských sil. (LUKICKK)

(více)

Recenze (4)

Erufael 

všechny recenze uživatele

Navzdory všeobecnému názoru, že pilot byl poněkud slabý se přikláním spíše k názoru, že byl průměrný. Začátek chytl moji pozornost a ta, nějak zásadně, neopadla po celé trvání prvního dílu. Paradoxně se mi Matt jako představitel tohoto "superhrdiny" líbí více než Keanu reeves ( z filmové verze) - protože toho již známe z tolika filmů a tolika výrazných rolí, že tato role mi víc sedí pro Matta. Constantin je strašně zajímavá postava - a těžká k zahrání, tak doufám, že představiteli sedne. Vedlejší role mě zde moc nechytají, možná se to spraví postupem času. 3 hvězdy. ()

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já mám tyvole strašný štěstí že jsem se řídil příslovím ,,Lepší pozdě než nikdy" jelikož zvlášt ke konci se to hezky rozjíždělo určitě dám šanci dalším dílům, i když jich vlastně zas tak moc není, bohužel, teda zatím.8/10 ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se filmový Constantin rozcházel s komixem, pořád tam bylo hodně dobrých a zapamatovatelných momentů. A rozhodně jsem Keanovi věřil Johna víc, než seriálovému Mattovi. Ten sice odpovídá komixové předloze, ale ukřivděného a sobeckého parchanta, který sype fakt suchý hlášky, to zahrát neumí. Ale co, postavu Constantina filmaři trestuhodně opomíjejí, takže nezbývá než vzít za vděk touto soft verzí. Pokud se nic zásadního nestane, není moc pravděpodobné, že by vzniklo víc řad. ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama