Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Orleans se Constantine díky svým neobvyklým znalostem o řadě zločinů dostane do problémů s detektivem Jimem Corriganem. Musí uzavřít nesvaté spojenectví s Papa Midnite, když se voodoo rituál, který má pomoci lidem komunikovat s jejich mrtvými blízkými, zvrtne. (LUKICKK)

Recenze (3)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože byl příběh o oživování mrtvých a jejich následná likvidace sotva průměrný, tak se konečně objevují kontury toho toho, co za příchodem temnoty stojí. Komixovou přelohu neznám, takže jsem měl tendence srovnávat seriál s filmem. Dnešní epizodou jsem se od toho oprostil a hodlám si to užít, protože tento Constantine je takový novodobý Van Helsing. Je trochu břídil a jeho duše je pěkně v pr..., ale přestože je to chlápek na zabití, není těžké mu fandit. Jen je trochu škoda, že všechna ta mystika působí tak nějak pouťově, že se málo vychází ze skutečné mytologie.Tak snad to příjde společně s pořádným záporákem, protože ten tady zatím chybí. ()

Reklama

Tereszka33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V New Orleans dovede vražda mladé dívky Johna k problémům s detektivem Jimmem Coriganem. Aby bylo možné, mrtvé navrátit zpět, musí se John spojit s Papa Midnitem, který voodoo rituálem pomohl oživit milované osoby truchlícím přibuzným. Něco se ovšem pokazilo... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama