Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John a Zed se vracejí do New Orleans, když je detektiv Jim Corrigan požádá o pomoc v případu pohřešované dívky. Papa Midnite podniká kroky k pomstě na Johnovi. Mezitím vychází najevo pravda o povstávající temnotě. (LUKICKK)

Recenze (3)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmy o satanistech mě nebaví, takže polovina této epizody byla pro mě o ničem. Ta druhá polovina, která se týkala vztahů mezi postavami a vývojem a la temnota přichází, už byla malinko lepší. Nicméně přestože jsme se dozvěděli, kdo Johna zradil, konečné rozuzlení je minimálně pro tento seriál out. Je to škoda, ale chápu, že seriálu podrazil nohy velmi pozvolný rozjezd. Možná Constantine zapadl v konkurenci žánrově podobných seriálů, jako byl The Strain, Penny Dreadful, nebo Ash vs Evil Dead. Těžko říct. Celkově bych hodnotil 3 půl hvězdami. ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, proč seriál nepokračoval druhou sérií: because this ending sucks, je příliš unáhlený & překombinovaný a vůbec není v duchu předchozích epizod. Připadá mi to jako kdyby se na poslední chvíli dozvěděli, že pokračování nebude, a chtěli to všecko aspoň nějak uzavřít (něco jako poslední epizoda páté série SG Atlantis). Takže pokračování Constantina v Legends of Tomorrow je možná lepší než to, co mělo tady následovat. Tady by to dopadlo po stylu osmé série GoT: rising darkness, která nikdy nepřišla nebo by přišla v 1-2 epizodách a konec. A Manny "Brujaria works for me", taková blbost. Bez posledních 5 minut na 50%, kvůli konci ale 20%. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama