Reklama

Reklama

Pošťák Pat

Trailer 3

Obsahy(1)

Nebýt nového protivného šéfa, Pat by možná napořád roznášel zásilky sousedům ve své idylické vesničce. Jenže šéf mu zatrhne rodinný výlet k moři a Pat je rozhodnutý udělat cokoli, aby ji na vysněný výlet do Itálie mohl vzít. Dokonce i přihlásit se jako zpěvák do televizní talentové soutěže, kam ho samozřejmě provází i jeho nerozlučný kocour. Záhy se ukáže, že Pat umí stejně dobře zpívat jako nosit dopisy. Z Pata je najednou hrdina a hvězda, jen ne pošťák. Jeho povinnosti má zatím plnit elektronický dvojník, robot zvaný Patbot, doprovázený robotím kocourem Fredbotem. Jenže v době, kdy se Pat snaží o úspěch v showbusinessu, Patbot napáchá v Zelené Dolině spoustu nepravostí, které jeho sousedé a přátelé omylem připisují jemu samotnému. Pár rozbitých okenních tabulek je mezi nimi to nejmenší. Aby potíží nebylo málo, vypadá to, že Patův šéf se s pomocí armády Patbotů snaží ovládnout svět... Pošťáka Pata tedy čeká hned několik velkých úkolů: vyhrát pěveckou soutěž, utkat se s roboty, kteří vypadají jako on a zachránit svět. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (17)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pošťák Fet, pošťák Fet, dealuje tu piko i crack, stačí křiknout haló, v rypáku mám málo, hned u tebe zázvóníííííí! Ano, přátelé, postman Zjeb roznáší psaníčka! No - naprosto neschopný polomanuál, motající se bezradně v extrémně složitém světě, plném kardinálních nástrah. Jednou včeličky bzučí, jindy vlak jede dopředu, potřetí vozidlu dojde naftogas... kua, jak britské! Přesto je kolonií milován a Buch mu dopřál i kocourka, tedy - naprosto vyhovující pro malé, ideálně dvouměsíční děti. Šimpanze. Slepé. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Ideální podívaná pro mrňata předškolního věku nebo seniory nad devadesát (ti jsou na tom mentalitou podobně), Je to barevné, jednoduché, jsou tam zvířátka, zpívá se tam a hlavně se to hýbe, což určitě všechny v této věkové kategorii uspokojí .. ()

Historik 

všechny recenze uživatele

Costner je možná lepší pošťák, ale i Pat je poměrně dobrý. Ten film má hlavu a patu, není přehnaně překombinovaný, jsou tam vtipné momenty i nějaká ta ponaučení. Prostě normálně příjemný film pro děti. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Ráda jsem si připomněla své dětství, když jsem se na Pošťáka Pata dívala a zpívala si jeho znělku, která byla vážně chytlavá a jsem ráda, že z něj udělali film. Je to prostě typický film pro děti, některý dospělý se u toho může nudit, mě to i bavilo. Příběh krásně utíká a končí s ponaučením. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia vkusná, aj keď oproti konkurencii veľmi jednoduchá. Priblbý príbeh, ktorý svojou naivnou idylkou nevybočil z rámca seriálu, vsunuté modernosti (spevácka TV reality, megamarketing) ešte poškodili to dobré, čo ostalo. Ešteže sa v ňom nachádza dostatok humoru (divím sa, že tu nie je medzi žánrami spomenutá), aj keď vo väčšine prípade silne infantilného. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina. Nejsem ani dítě ani senilní důchodce. Asi proto byl pro mě film velkým zklamáním. Seriál ok, ale jeho přetavení do filmu nestojí za nic. Dokonce ani děti to nebavilo a to je co říct. Jsou schopny sledovat sebevětší debilitu, hlavně, že se na obrazovce něco hýbe :-) ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Stupidní infantilní film, který má předvídatelný děj, nudnou grafiku a spoustu rádoby vtípků. Ty pobaví děti tak do tří let... Pošťák Pat jako by nevěděl, co vlastně chce. Pro dospělé je moc dětinský (potěší snad jenom malý odkaz na Terminatora), pro předškolní děti naopak moc akční (patboti). ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Poštovní doručovatel Patrick Clifton, ve světě dětských animovaných seriálů známý pod familiárním označením Pošťák Pat, rozváží poštu v zapadlé skotské vesničce zvané Zelené Údolí, řeší drobné místní nepříjemnosti, většinou se zaběhlými zvířaty, pomáhá svým nemnoha sousedům prakticky s každým problémem, prostě je to taková místní dobrá duše. A tak to mělo i zůstat. Neměl by se stát celostátní pěveckou superstar a rozhodně, rozhodně by neměl bojovat s armádou mechanických RoboPatů a Robokoček s laserovýma očima. To se pak ta milá agrární poetika a jemný humor zcela vytrácí a stává se z toho násilný pokus o naspeedovanou zábavu ála Hollywood. A to je podle mě špatně. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Postava poštára Pata mi celkovo nie je veľmi sympatická, preto ani tento film mi nemohol veľa dať. A hlavne ide o to, že je to cielené primárne na najmladšie divácke publikum, t. j. deti do max 5 rokov. Animácie značne lepšie ako v prípade seriálu a taktiež trošku lepšie rozvinutý dej. Avšak stále to má taký "večerníčkovský" feeling, preto dávam len priemerné hodnotenie. 50 % ()

Kejo 

všechny recenze uživatele

Po 2x ma to nesmierne bavilo z odpadu ma 5hviezd. 1000x lepšie ako u Ako si vycvičiť draka 2. Hodnotenie - 100 ()

aDv3nTuR3 

všechny recenze uživatele

Vyrazil jsem s rodinou, děti občas seriál sledují a moc se jim líbí. Ze seriálem ale má film pramálo společného, ani atmosféru, ani vtip, prostě nic. Film očekávám do měsíce ve stojanech supermarketů za přehnaných 39,-Kč - za víc opravdu nestojí. Prostě nekvalita. ()

whitenight 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, ale přišlo mi, že děti většinu vtipů ani nepochopí, nový pat je totiž nacpaný hláškami a odkazy na jiné filmy, u kterých se pobaví především jejich doprovod Rozhodně doporučuji ke shlédnutí ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele

Ale jo, občas jsem se zasmál. Brácha ten se teda smál furt. Film dává smysl. Dialogy jsou jakože dětštější, což je logické. 55% za napodobeninu Simona. :) ()

KT_2011 

všechny recenze uživatele

Už první dlouhý záběr nám prozradí, že tohle dělal skutečný filmový blb*c. Následuje totální absence filmařského řemesla i nápadů ve scénáři, vystavěném na mizerné zápletce. Za zmínku stojí neskutečně příšerná kamera. Levná produkce také nepomůže. Jediný klad jsou hezké barvy a pozitivní vyznění pro hodně malá děcka. Mj. "režisér" Mike Disa je zodpovědný i za Karkoolku 2. ()

Reklama

Reklama