Reklama

Reklama

Naše dovolená a jiné pohromy

  • Velká Británie What We Did on Our Holiday (více)
Trailer 1

Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec? (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (94)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošku více. Bylo to takové příjemné, rychle to ubíhalo, občas se člověk zasmál či pousmál, občas zamyslel. Ale chybělo tomu něco navíc, něco, co by vstoupilo výrazněji do paměti a film posunulo do jiné sféry hodnocení. Výborný výkon podali dětští herci, hráli výtečně. Ostatní hráli tak nějak normálně. Myslím, že námět měl potenciál, ale zpracování nebylo úplně nejlepší. Taková pohodová jednohubka, která nenadchne, ale ani neurazí. Howgh! ()

PP66 

všechny recenze uživatele

"Když byl Doug malej jako Jess, lechtal jsem ho a on křičel >dost, dost<. Když jsem ho přestal lechtat, křičel >ještě, ještě, ještě<. Takhle jsem na tom já teď se životem... Nechci pohřbít, chci recyklovat, hodit do toho modrýho kontejneru na plasty a na dědečky..." Úžasný a vtipný nejen dětský dialogy, milej neotřelej příběh, vikingskej pohřeb, dobrá kamera, dobře zahraný. O umírání, smrti s humorem a přesto dojemně. Plus jako bonus napravení dospělých. Krásný dětský oko. Viděno v rámci Challenge Tour 2015. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zcela z prstu vycucaná, nepravděpodobná historka, natočená v kýčovitě podané skotské krajině, kde je vše zalito sluncem a k tomu hraje keltská hudba. Nedá se tomu věřit ani a mák, s postavami se nejde ztotožnit, protože jsou neživotné. Což platí o dědečkovi rozdávajícím moudra napravo nalevo i o přemoudřelých dědičkách, které svými hláškami usazují dospělé. Ti se ostatně zase chovají jako rozmazlení frackové. Protivný film. /17. 5. 15./ ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pôvabné vyobrazenie tragikomickosti života a smrti očami detí. Obdivujem Britov za to, že veľké existenčné pravdy dokážu podať jednoduchým a úprimným spôsobom. K téme tiež krásne pasuje typický ostrovný humor. Ide o maličký film, ktorý s divákom dokáže spraviť obrovské veci. Okrem očí však treba nechať otvorené dokorán aj srdce. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, je to kravina. Začíná to klasickou manželskou krizí, potom příběhem o třech, svým způsobem úžasných, dětech, pak se z toho stane fraška, a potom nějaká ta roztomilá "hluboká" happy pointa na konec. Rosamund, David a Billy jsou fajn hlavní (dospělí) herci. Ač je film tak zvláštně nekonzistentní, přechody jsou plynulé a neruší sledování, pokud vás děj vtáhne. Nakonec je to milé a tak nějak odpočinkové. A navíc, kdo by nechtěl vikingský pohřeb. Já ano, a za to přihodím jednu hvězdičku navíc na tuto pohřební hranici. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama