Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špeciálne britské jednotky S.A.S. sa podieľajú na najnebezpečnejších misiách na natoľko utajených miestach planéty, že normálny smrteľník o nich nemá ani tušenie. Sú neustále v pohotovosti kvôli prípadným teroristickým incidentom v Británii, alebo všade inde vo svete. Veľa odvážlivcov sa pokúša dostať medzi nich, avšak len elita to dokáže. Toto je príbeh Mickeyho Tomlinsona (Tom Hughes), ktorý podstúpi ťažké útrapy výberového konania, v ktorom bude musieť prekonať brutálne fyzické a psychické muky, ale hlavne démonov minulosti, ktorí ho prenasledujú na každom kroku. (sochoking)

(více)

Recenze (18)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som toho názoru, že je lepšie sa nechať zavesiť nejakou polonahou dominou, ktorá vám popri slastnej bolesti spôsobí potešenie. Toto tu ako aj za Atlantikom je dobrovoľne daný súhlas, aby ma mohli mučiť, ziapať na mňa, degradovať moju osobnosť. Kto by na seba dobrovoľne nechal kydať? Neviem, možno som zaostalý, ale od dôb Tigerlandu mám v tom jasno. Tí zo SAS sú taký tajný, že ani neviete či vôbec existujú a zasahujú :). No teda mne je ľahšie absolvovať výcvik v Call of Duty, čo odporúčam aj viacerým, pre Ďalších tu bude dobrá literatúra knihy čo som dávno čítal, a čo mi požičal militantne založený kolega. Názov neviem. A filmová stránka? Ak by som sa podľa PR rozhodoval kde vstúpim (čo samo že nie), tak Act of Valor malo galakticky iný štýl, formu a obsah. Tu mi to príde, že chlapci sú z „venkova.“ Máte niekto nejaké otázky? Ja. Dokázali by ich nasadiť aj na Banea?? (videné 04.05.2014, BDrip) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vizuálně lehce nadprůměrné homevideo několika kamarádů. Jako skutečný film to moc totiž nevypadá a závěrečná bitka v pronajmuté hale to fakt zachránit nemůže. A docela je to škoda, protože to 1) buďto mělo končit přijetím -nebo- se přijímák měl scvrknout a nějaký skutečnější děj, akce a mise měly následovat tak maximálně od půlky filmu. Osobně bych asi uvítal spíše tu první variantu, protože na druhou to zjevně nemělo peníze na výpravu. Přitom herci byli vybraní dobře a člověk by jim to možná i celkem věřil. Prostě jen homevideo jako pocta SAS. Vyměnit rejžu a scénáristu v jedné osobě a jeho scénář překopat. Pak by to mohlo dát i o jednu dvě hvězdičky navíc. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Celovečerní náborové video do britských speciálních jednotek. Jasně, přijímačky k elitním S.A.S. jsou pekelně fyzicky i psychicky náročné a méně než 10% kandidátů vydrží a projde, ale o tom nemuseli točit film, to všichni vědí. Takže vcelku rutinní nuda, sice slušně realizovaná a jen střídmě patetická, kterou nevytrhne ani kratičká první ostrá mise v nějakém skladišti, při které se zúročí tvrdý trénink a správní borci prokážou charakter (a obětavost). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Filmy o jednotkách Commandos nebo SAS maj u mně vždy nějaký ten bodík navíc. Tyhle jednotky a chlapi v nich prostě můžu... Na tohle jsem se tedy opravdu hodně těšil. Začátek byl britsky mrazivý a já věděl při pohledu na zamrzlé Skotsko, armádní land rovery a drsnej vícvik, že to je ten pravý šálek mého oblíbeného čaje... Dokonce i hlavní hrdina měl správnej anglánskej kukuč... O výcviku těchto jednotek jsem něco četl a řekl bych, že tu neukázali ani polovinu z toho jak cvičili kluky za druhý světový... Blikání žárovkou, zákaz spánku, změna teplot v cele z chladu na vedro a dokola a dokola.... I když jste věděli, že je to jen test... a že vás nikdo nekilne, protože vás cvičí vlastní armáda, přesto jste to často raději zabalili sami... Potud Ok. U poslední zkoušky mně tedy osobně dostal ten táborák na útěku, tam už opravdu chybělo jen sladký dřevo a nějakej ten song o ,,Červený řece, kde ční kamení''...... Jenže po výcviku se to těžce láme. Dojde na lásku s velitelkou a na akci s teroristama. Ty jsou srandovní se srandovními muslimsko-balkánskými jmény a chtějí odpálit radioaktivní bombu v Londýně. Proboha proč? Dojde k akci, přestřelkám... Opravdu mi chce někdo tvrdit, že cvičenej borec od SAS netrefí burana v teplákovce heklerem s optikou na 20 m když terorista blbě vykukuje zpoza betonové silniční zábrany? To na něj musí bejt vypálenej celej zásobník a ani pak nejde down? A co ty ruční souboje? Pche. Nevím co tohle mělo být. Bejt člen SAS tak si hochy od tohohle filmu najdu a cvočky okovaným bagančetem bych je kopnul kamsi za poškození zatraceně skvělé pověsti. Tři barety, ale je to s odřenou okřídlenou dýkou... * * * ()

swater137 

všechny recenze uživatele

Proč to dělají nevím. Proč v tom někdo vidí vůli, úspěch, hrdinství, dřinu, námahu a vůbec cestu k něčemu co je naplňující to prostě netuším. Já viděl film ve kterém na sebe nechá zelenej mozek řvát. Vono se jim vůbec líbí pomyšlení na brzkou smrt ať svojí, kamarádovu nebo nepřítelovu. Pak se ale divím když konečně umřou, že to tak divně prožívaj. Oni pláčou a říkají neodcházej. Proto tam šli aby umřeli a někoho při tom zabili. Maj přece slavit !!! Zlí lidé jsou tu Bosenští muslimové. Co já vím tak v 1992 jsme je chránili v rámci NATO a dokonce jsme podporovali Albánské muslimy aby dostali v Kosovu byty a domy po Bosenskejch zlejch katolících, který si je jen postavili takže jim vlastně nikdy nepatřily to dá rozum. Mělo by se to jmenovat I Am Hero. Jsem blbej, statečnej a jsem na nejlepší cestě umřít a bejt s ostatníma na nějakejch hodinách a to pak bude fakt hustý)))). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama