Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh vypráví o rodině upírů, která žije ve městě společně s normálními lidmi. Skupina mladých reportérů se vydává o této rodině natočit reportáž, ve které chtějí ukázat způsob a styl jejich života. Jsou ale doopravdy tak neškodní, jak tvrdí? (Miseet)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Magika82 

všechny recenze uživatele

Nuž, jakou kritiku k tomuto snímku dát?... Opět nesmyslné uplatňování stříbra na upíry, ač od starověku jest známo, že stříbro nesnáší a vyhýbají se mu jako čert kříži vlkodlaci... Jestliže je jedno téma spisovateli a scénáristy stále čerpáno, podobně jako zlato z jedné žíly zlatokopy, dříve či později nezbude k těžbě nic... Leč i přesto se najdou takoví, jako je B. Metcalf, a alespoň z několika prachových zrnek zlata uvízlého za jedním nehtem věří, že je možno z nich vytavit zlatou cihlu. A když si konečně uvědomí, že to není možné, nechá roztavit olovo a ulít cihlu z něj. Než vychladne, posype ji pár zrnky onoho zlatého prachu. Doufajíc, že divák je stejně hloupý jako on je chytrý, tuto cihlu divákovi skutečně předloží a za čisté zlato ji vydává... Že by ho s ní vzal po hlavě i velemecenáš alchymie, Jeho císařská Milost, Rudolf II., snad netřeba zpochybňovat... Co však je třeba na této filmové zlaté cihle ulité z olova zpochybnit v kladném slova smyslu, jsou překvapivě ona drobná zrnka zlatého prachu, jimiž jsou herecké výkony... B. Metcalfa bych za jeho vidění diváka jako naprostého pitomce postavila na pranýř... A jeho majetek dala zpeněžit, abych posléze finance přerozdělila mezi herce, a docenila tak jejich herecké výkony... Jen a pouze toto mi brání v tom, abych snímek dala poslat do Odpadu. 20% a jedinou hvězdu tak dávám z tohoto důvodu. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Priznávam, nečakal som, že ma bude Living Among Us aspoň z nejakej časti baviť. Jednak nemám rád found footage a jednak nemám rád vampire filmy, takže spojenie týchto 2 žánroch nie je pre mňa. Ale hoc herci hrajú priemerne, scenár je pre primitívov a efekty sú zlé, svojim spôsobom to stále baví a na to všetko sa pozerá celkom príjemne. Divák z toho vlastne ani nemôže byť sklamaný, pretože už predom od toho nič neočakáva a dĺžka filmu je pomerne krátka, takže nakoniec som spokojný. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Někdejší hvězdu Prciček trápí problém vampyrismu. Produkující Thomas Ian Nicholas se rozhodl tomu přijít na kloub. Sbalil svůj trojčlenný tým dokumentaristů a nastěhoval se s ním rovnou do obydlí upírů, aby zjistil, co je pravdy na tom, že upíři o sobě mediálně rozhlašují, že nejsou zákeřnými stvořeními, jak se o nich traduje. A co zjistí v jejich domě, to už je předmětem tohoto zajímavě a neotřele vyvedeného filmu. Už to chtělo razantní změnu. Horor o upírech už pro mě představuje unylost a rutinu. A ejhle, náhle přiskotačí maník, co má osvěžujícího materiálu plná varlata. Nebývá tak časté, abych u ff žánru zrovna úpěnlivě kvílel napětím, ale už od počátku, ač předvídatelnost byla jasná, mě to slušně přikovalo a nepustilo až do konce. Heč, krásně mě ti upíři vysáli a upířice vysály i péro, tudíž mohu prohlásit, že existence upírů je zde podána přesvědčivým a originálním způsobem. Po tak ukrutné felaci již nikdy nebudu zatloukat jejich výskyt. Efekty a zabití mají šťávu, upírky jsou nehorázné sexice a celé to má slušnou kadenci. Brian Metcalf a spol. dokázal oživit found footage i upíří žánr v pořádně nadupané moderní jízdě. Nicholas možná na dlouhá léta zajede do vln, kdy v podstatě nikdo nemá povědomí o tom, zda ještě žije. Ale dal zesnulému Johnu Heardovi nesmrtelnost a roli, kdy není za tátu v Sám doma, ale snaží se vyjít ze stínu herce jedné (proslavené) role a kráčet ve stínu mazaného upíra. 10/10 ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Máme zde další film o upírech. Téma, kterého je tady spousta. některé se snaží být originální jiné si jsou zase až moc podobné. Tento film má od každého trošku aspoň dle mého názoru. film byl zajímavý, charaktery byli různorodé, což se dá čekat pokud jste x let starý upír každý z jiné doby a každý s jinou zkušeností se světem. Nápad v tomto filmu mě zkrátka zaujal. Konec filmu bylo trošku zklamání, Jordan Hinson mohla dostat víc prostoru ale po 20 minutách už jen ležela v posteli. I přesto mě tento kousek docela zaujal. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Televízny štáb, ktorý odhalí to, že upíri sú medzi nami je pozvaný do domu rodiny upírov aby natočili dokument o tom, že upíri sú obyčajní ľudia. A nezávislé osobnosti. Závislé iba na ľudskej krvi. Plán upírov ukázať sa v čo najlepšom svetle sa však nevydarí...Od udelenia hodnotenia odpad film zachránil výkon herca, ktorý stvárnil Selvina, inak je to amatérsky film zo slabými efektmi, ktorý sklamal po každej stránke. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Točilo se v Los Angeles, v USA. (Tomas_TM)
  • Pri večeri, keď upíri popíjajú krv, jeden z upírov spomenie, že sa jedná o krv z Českej republiky. (TomX2)

Reklama

Reklama