Reklama

Reklama

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

  • Česko Snoopy a Charlie Brown ve filmu (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (75)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $99miliónovTržby USA $130,114,965Tržby Celosvetovo $245,661,595Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ príjemný počin, ponúkajúci pohodovú ležérnu zábavu, trefné zádumčivé gagy, plusom dobrá animácia /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taková delší epizodka seriálu, který jsem nikdy moc nesledoval. Oproti jiným kresleným panďulákům ve filmu se Snoopy nerozmachuje do žádného epochálního mega dobrodružství. Vystačí si s tím, co nabízí celé roky (žádný extra znalec nejsem, ale snad je to pravda). Všechny postavičky jsou pořád milé, humor je lehce nevšední a závěr je krásně příjemný. Délka filmu odpovídá celému ladění, takže to uteče jako prd a v divákovi zůstane spousta hezkého na rozdávání dalším tak, jako to dělá ten borec Charlie Brown. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Áno, Charlie Brown je legendárna a v podstate klasická rozprávka. Ale pri sledovaní tohto celovečerňáku som si uvedomil, že dôvtip a štýl tohto animáku je tak akurát hodný kategórie detí do 10 rokov. Dnešné moderné animáky majú oveľa lepšie parametre a dokážu zaujať v podstate aj dospelého človeka, čo Charlie žiaľ zrejme nedokáže. Áno, posolstvo celého Charlieho je veľmi pekné, ale tá predimenzovaná akčnosť ma priam ubíjala. A zo všetkého najviac Snoopy, ktorý mi priam išiel na nervy po celý čas a napriek tomu že je neoddeliteľnou súčasťou Charlieho, vôbec by mi v tejto rozprávke nechýbal. Čo dodať? Je to pocta pre Charlesa Schulza, ale v tomto novom kabáte ma to moc nebavilo (dávam prednosť klasike). ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Nejmilejší film, co jsem letos viděl. Úsměv od ucha k uchu jsem si nedokázal odpustit od začátku do konce. Animace je skvělá. Stylizovaná, aby vypadala tradičně. Dialogy jsou chytré a zábavné. Charlie Brown je chudáček, se kterým se osud nemazlí. Lucy je svojí nepříjemností příjemná změna od vždy-pozitivních hlavních postav, a její vždy přítomné "Blockhead!" je prostě skvělé. Peprmintová Patty, Sally, Pigpen, Linus a všichni ostatní jsou prostě úžasní. Ale stejně tomuto filmu budou všichni říkat "Snoopy ve filmu", takže za jeho hlavní hvězdu by se dal Snoopy jednoduše považovat. Snoopy je vedlejší postava a nejvíc se ho můžeme nabažit v sub-plotu o Rudém baronovi. A je samozřejmě skvělí, jako obvykle. Woodstock ho skvěle doplňuje. Velká škoda, že jsem na tom nebyl v kině a už se těším, až to uvidím znovu ;-) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Štvala mě ta epizodnost, protože i když tam byla jedna hlavní zápletka, celkově mi to pospolu moc nedrželo. Taky ten Snoopyho literární příběh mě moc nebavil, spíš nudil, ale jinak si nemám moc na co stěžovat. Je to příjemný filmeček s hezkou animací, sympatickými postavami, rychle to uteče, u něčeho jsem se i pobavil a závěr to mělo očekávaný, ale hezký. Taky se mi líbilo, že to bylo celé pozitivní, velmi milé a na ten film bych klidně koukl znova, což se o dost současných animácích říct moc nedá, takže nevidím důvod, proč nedat 4*. I přes tu epizodnost se mi ten film nakonec (pro mě až překvapivě) líbil. Btw, film jsem zde hodnotil přesně jako tisícátý. 4* ()

Galerie (81)

Zajímavosti (8)

  • Film měl premiéru 6. listopadu 2015, tedy přibližně na 65. výročí debutu původních komiksových stripů a 50. výročí původního televizního seriálu. (Kmotr76)
  • Když Charlie píše esej do školy, otře si ruce špinavé od inkoustu do trička a vytvoří na něm velkou černou skvrnu. Ta však ve všech následujících záběrech z trička zmizí a stejně tak i zbytky inkoustu na Charlieho rukou. (hansel97)
  • Když jde Linus k tabuli losovat, jsou v záběru na třídu za ním obsazeny všechny lavice. Jedna z nich by však být měla volná, jinak by Linus neměl kde sedět. (hansel97)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama