Reklama

Reklama

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

  • Česko Snoopy a Charlie Brown ve filmu (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (75)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Věřím, že malé děti to velmi ocení, ale já jsem měl s Peanuts zásadní problém, kterým je, že to vůbec nepůsobí jako film, ale sledování několika epizod seriálu za sebou. Myslím, že se dal vymyslet příběh táhnoucí se celou tu hodinu a půl a ne to rozdělit na několik kousků příběhu, které spojuje jen fakt toho, že přijela do města "nová holka." Ale je to sranda a co Peanuts schází v příběhu, to mají v obrazové originalitě, ale tou už asi nikoho po takové době nenadchnou, protože to už jsme nějakou dobu věděli. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Můj ty smutku, ono to nebylo vůbec špatné! Narozdíl od opičáren typu Šmoulové nebo SpongeBob, o nebohém Čtyřlístku ani nemluvím, se konverze z klasické animace na tu ve 3D povedla na výbornou, ta nostalgie je z toho cítit převelice (navíc vtipně v určitých scénách použita ta "normální"). V Česku není Charlie Brown a jeho čoklík Snoopy (a Snoopyho ptáček Woodstock) moc známý, za velkou louží je to však klasika, hlavně vánoční. Přitom to není o nic horší než třeba mnohem slavnější Simpsonovi (btw jejich celovečerák se s tímto nemůže vůbec měřit), Garfield nebo třeba Doug. Co mi moc nesedlo, byly paralelní scény se Snoopym, kdy na svý červený boudě proháněl Rudýho barona (hehe, ta věta nedává moc smysl, což? :-). Ale jinak příjemná pohádka, mířená spíše na menšího diváka, ale pokud vám na poličce trůnila figurka toho slavnýho čoklíka, tu slzu nostalgie nakonec asi fakt zamáčknete. A Peppermint Patty je hrozně khůl :-) ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, vtipné a ze života. Peanuts ve filmu možná není úplně podle komiksových stripů, ale to by přeci ani nemohlo fungovat! Můžu se tedy radovat z toho, že všechny základní myšlenky zůstaly zachovány a Charlieho Browna si jako prototyp loosera se zlatým srdcem nelze nezamilovat. Navíc to má moc sympatickou animaci skvěle míchající 2D a 3D, která je zas něco trochu jiného než všechny ty okaté pastelové disneyovky. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Na pětašedesátilétýho psa má Snoopy pořád kouzlo a sílu bavit! Kupodivu jsem vůbec netrpěl, i když nejsem fanda Charlieho Browna a ani neznám jeho eskapády. Kolekce skečů, provázaná honbou za "Malou Zrzečkou" (ano, zní to trošku divně), si mě nakonec získala. Je to milý, kapku starosvětský animovaný biják, který se ale nemusí nutně líbit nejmenším divákům, které už dnes v jejich uhmataných tabletech nebaví sledovat Rákosníčka, Boba a Bobka nebo Malou čarodějnici. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taková delší epizodka seriálu, který jsem nikdy moc nesledoval. Oproti jiným kresleným panďulákům ve filmu se Snoopy nerozmachuje do žádného epochálního mega dobrodružství. Vystačí si s tím, co nabízí celé roky (žádný extra znalec nejsem, ale snad je to pravda). Všechny postavičky jsou pořád milé, humor je lehce nevšední a závěr je krásně příjemný. Délka filmu odpovídá celému ladění, takže to uteče jako prd a v divákovi zůstane spousta hezkého na rozdávání dalším tak, jako to dělá ten borec Charlie Brown. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (8)

  • Postava Linusa je v Peanuts typická tým, že má pri sebe svoju modrú deku. Vo filme ju však má len pri scéne na ľade. (toi-toi)
  • Poté, co se Charlie Brown stane populárním se děti perou o jeho pozornost. Shermy ho chytne za ruku a vykřikne: "Já ho viděl první!" Jedná se o odkaz na první číslo komiksu "Peanuts", kde je Shermy opravdu první postavou, která kdy Charlieho Browna potkala. (hansel97)
  • Film měl premiéru 6. listopadu 2015, tedy přibližně na 65. výročí debutu původních komiksových stripů a 50. výročí původního televizního seriálu. (Kmotr76)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama