Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ken Marks narazí na nebezpečného protivníka hned první den nástupu na novou školu. Jedná se o nepřítele o to horšího, že vystupuje jako šampion ilegální bojové organizace. Nezkušeného mládence se ujíma bývalý policajt a nyní školník Billy Grant, který začne Kena trénovat, aby se uměl bránit. Co ovšem netuší ani Billy, že oním tajemným mužem v pozadí je někdo z dávné minulosti, který vlastně usiluje o jeho život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na Blankse a Kilpatricka se stoji zato podivat ale jenom jednou to je maximum a ty stredoskolsky kecy a drsnarny se fakt nedali... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Kung-fu školník Billy pomůže šikovanému a naučí ho se bránit. Typický karate kid příběh 90.tek. Jako malý jsem tyhle filmy valil na VHS jeden za druhým a celkem jsem si vzpomněl, že už jsem to viděl. Musím říct, že mne film vůbec nenudil, odsýpalo to, souboje byly super zvláště na konci a mám slabost pro tréninkové pasáže a jich tu bylo dost za to dávám palec hore. Na konci je i bitka v aréně a i Patrick a Blanks si to rozdají a že je se na co koukat. Velice pohodové béčko, které patří mezi to lepší a rozhodně neurazí. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Konečně tak trochu jiná role pro Billyho Blankse, která mu padla. Zajímavá postava školníka, který trénuje středoškoláka Kena, který se čerstvě přistěhuje a chce se seznámit s dívkou Julií, která ovšem doslova patří největšímu frajerovi ze střední Tomovi. Tak trochu Karate Kid na n-tou. Souboje ušly a až na několik lapsů, které mě iritovali, celkem koukatelný snímek. Státní střední školy jsou asi hodně fajn a vychovávají super mladý se skvělým potenciálem /sarkasmus/. Pro mě lepší než Mark Dacascos v Mistr neznámého boje. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Fajn béčko se sympatickým obsazením a dobrým příběhem. Nejlepší byly fighty Blanks vs. Lew a Blanks vs. Klipatrick, ten hlavní souboj mezi těma nadržencema nic moc a ten konec byl nějakej až mooc happy, ale jinak na to jak jsem se toho celkem bál, že to bude nějaka arénovka, tak to fakt mělo supr příběh a já se bavil od začátku do konce a snad ani chvíly jsem se nenudil. ()

biggerg 

všechny recenze uživatele

Jah. Toto fajné intersonicovské béčko som svojho času zbožňoval. Bolo mi asi 11-12 rokov a ohadzoval som kamaráta basketbalkou :D. Dnes keď pozerám na tento skvost tak zisťujem že je to celkom dosť veľká volovina s otrasnými hercami. A dosť prekvapila pani Zoolendrová ktorá tam hrá křehké koťátko. Kto nechcel byť vo svojich 12 rokoch karatista jak keby ani nebol. Jah ()

Zajímavosti (1)

  • Pracovní název filmu byl Full Contact. (slatkac)

Reklama

Reklama