Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Mr. Pikles je border kolie šestiletého Tommyho Goodmana. Jsou to nejlepší kamarádi a zažívají spolu ty nejběžnější příběhy. Jenže Tommyho čtyřnohý přítel má svou tajemnou identitu. Identitu, která nenávidí a pohrdá vším a všemi. Vraždí, mrzačí a loví nevinné oběti. 
Tento dost nekorektní seriál přináší známá značka kreslených sérií pro dospělé Adult Swim. (geklon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Chvalabohu to má len jednu epizódu, vďaka ktorej si to môže živiť svoju kultovosť a jedinečnosť. Keby ich totiž vzniklo viac, tak by sa ten zvrhlý pes z pekla opozeral sakra rýchlo, nakoľko všetok humor pramení len z toho, že nikto by od takého roztomilého hafana nečakal také sadistické uchylárny. Zvyšku totiž zúfalo chýba vtip a animácia je snáď najhnusnejšia akú som videl. 6+/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Je to Baphomet? Je to Charles Manson? Je to Islámský stát? Je to zombifikovaný Goebels? Ne! Je to... PAN OKURČIČKA!! Kdo by odolal humoru, který je páchán pomicí zvrhlého, úchylného, metalistického, sexistického a satanského hafana? Já rozhodně ne, tenhle koktejl je dokonale funkční a humor zde se vyskytující je tak božsky ignorantantský vůči čemukoliv a nebojí se zajít dosti daleko, aneb tady je svět ještě v pořádku a humor rasistický, sexistický, nebo plný smilnící lesní zvířeny odené v kožené sado maso oblečky se zde vyskytuje v hojné míře a co víc, je navíc opravdu vtipný! Ano, je zde pár dílů, které jsou o něco slabší, ale pořád je pan Okurka neskutečně osvěžující v záplavě uniformní šedi, co nikoho neurazí a když už ani playboy nedá na svou obálku nahou ženu, tak pan Okurka stále nějakou tu vhodnou štětku najde. A pak ji rozřeže na kousky, urve ji obličej, kterej schová někomu do kafe a to kafe pak ojede. No ale zlobil by jste se na tak ňufatého chlupáče..? ()

Reklama

mp5991 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že Mr. Pickles je dobrá blbost, v tom nejhorším i nejlepším slova smyslu současně. První série je poněkud slabší, kromě prvoplánového násilí a humoru, který je více absurdní než vtipný, toho moc nenabídne. Seriál se ale postupně vyvíjí, násilí pomalu ustupuje mírně do pozadí a je tu výrazně větší snaha aby dějově dávalo smysl, začíná se více pracovat s postavami včetně Mr. Picklese, díly jsou obecně kreativnější a místy mají i známky společenské satiry. Nicméně pořád se to drží v mezích absurdní komedie, žádné hluboké poselství ani do detailu realisticky promyšlený děj tedy nečekejte. Závěrečné dva díly pak...dá se říct, že přinesou asi vše v co divák mohl při sledování doufat, i když máloco je nakonec takové jak se zdá a i když je to docela propracované, o neprůstřelné logice se moc mluvit nedá. Ale dobře, nedá se tomu upřít, že přestože nejde o typ seriálu, který bych obvykle sledoval, si celkem bez problému udržel moji pozornost až do konce a nejde popřít, že jsem se místy i bavil. Jen bych někdy rád tenhle koncept viděl pojatý trochu vážněji. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Co se vám vybaví, když se řekne „nejlepší přítel člověka“? Že psí miláček? V tom případě se raději ještě jednou pořádně zamyslete. Nebo se jednoduše podívejte na Mr. Picklese a dost možná svůj názor hodně rychle přehodnotíte. Rafan s tímhle jménem totiž kromě nakládaných okurek zbožňuje vraždění (lidí) na sto a jeden způsobů (tedy aspoň doufám, že se na podzim, kdy by měl seriál odstartovat, tvůrci postaví ke smrtím kreativně) a ojíždění všeho možného. Mr. Pickles možná někoho zaskočí nečekanou brutalitou, ale diváky zvyklé na seriály pod záštitou kanálu Adult Swim asi jen tak něco nerozhází. Já osobně s nimi sice příliš obeznámen nejsem, přesto mi situace zahrnující rozpárané břicho, obličej stažený z kůže nebo zneužití medvěda na steroidech nijak extrémní nepřišly. Přeci jen se stále jedná „pouze“ o animovaný seriál a ty mě nedokážou šokovat či znechutit zřejmě ničím. Po pilotním dílu si netroufám odhadovat, jestli má Mr. Pickles potenciál bavit několik sezón (ale spíš se přikláním k negativní odpovědi), ovšem na nějakou dobu by to bžunda přeci jen být mohla. P.S. Předpokládám, že metalová skladba v openingu je použita z toho důvodu, aby seriál působil ještě extrémněji, ale já podobnou hudbu poslouchám, takže pokud byl záměr skutečně takový, tak se z mého pohledu minul účinkem. // První série nakonec příjemně překvapila. Epizody si drží víceméně konstantní kvalitativní laťku a finále je vskutku apokalyptické. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Mr. Pickles" není žádný opovrženíhodný výplod chorých mozků, ale naopak záslužný výtvor, jehož cílem nění nic jiného, než navrátit svět do rovnováhy. Představuje totiž důsledný temný jing proti oslepujícímu jangu televizní klasiky "Lassie". Její esenciální kýčovitost, lobotomizační jalovost a propagandistickou pozitivnost kontruje satanistický "Pan Nakládačka" monstrózními zvrhlostmi, úchyláckým humorem a zlomyslně thymolinovým úsměvem. Při tom se ale vyprávění drží stylu svého předobrazu, včetně křečovitě udržované konformní fasády i neotřesitelné naivity postav, až lze říci, že překlenuje zdánlivou propast mezi ideologickou virtuální realitou Ameriky padesátých let a sitcomovým nadreálnem současné tuctové seriálové produkce. Právě tato stylová nadstavba a její kombinace s gejzírem bizarně zvrácených nápadů i extrémní brutality, představují nejen hlavní atrakci seriálu, ale také tvůrčí koncept, který "Mr. Pickles" odlišuje od jiných hitů stanice Adult Swim. Vlastně lze říci, že seriál představuje průsečík dominantních tendencí Adult Swimu, když spojuje poučenou sofistikovanou reflexi a metažánrové zneklidnění ala "Rick and Morty" s důmyslnou žánrovou travestií (od "Minoryteamu" po "Assy McGee") i bujarými výrony kreativně zřetězených primárních atrakcí ve stylu "Superjail!" Moc šikovný pejsánek. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Když Mr. Pickles mluví démonickým hlasem, tak ve skutečnosti mluví lehce upraveným hlasem a pozpátku. Říká například: "To je hezké počasí, jak se máte." apod. (Harroc)

Reklama

Reklama