Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájemný vrah v Los Angeles si klade za cíl vystopovat a zastavit maskovaného sériového vraha, který vraždí ženy pomocí kung-fu hmatů a chvatů. (Karlos80)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Bare Knuckles je přesně ten ten tip filmu který se mi líbí, akční nenáročný a zábavný. Už jsem hodně dlouho nic podobného ze 70's neviděl. Skvělé akční grindhouse béčko s některými pozoruhodnými blaxploitation prvky, drsňácké, zábavné, prostě jak se říká cool, je tu spousta akce (akční scény jsou docela slušně udělané), násilí, cítit je tu trochu i italský vliv (Argento), některé z vražd trochu ve stylu giallo filmů, fantastický funky hudební doprovod rovněž výtečný, je to docela vzácný film, film který ale ani po dlouhých letech od svého prvního uvedení do kin, neztrácí vůbec nic ze své krásy a lesku. Herecké výkony (Viharo, Heit nebo Jackson) jsou přesvědčivé, vyzdvihl bych ale charismatického Roberta Vihara (Zachary Kane) který mi trochu připomínal taliána Merliho, on je silný, tichý tip chlap, který zde hraje dokonce i na flétnu! Heit v roli bohatého psychopata byl také výtečný. Dále si tu zahráli i dva známí herci z blaxploitation filmu John Daniels (parťák Zacha, který se jmenoval prostě Black) a Gloria Hendry. V filmu jsou některé skvělé akční kousky, řekl bych dokonce nezapomenutelné jako třeba závěrečné snad 5ti pronásledování (auto Plymouth Roadrunner vs motorka), točilo se přesně v těch místech, kde pak po letech jel Nicolas Cage ve svém nadupaném Mustangu Shelby GT500 (Elenor) ve filmu "Gone in Sixty 'Seconds", a scéna kdy Viharo visí jen za ruce z mostu někde v LA. Režisér Edmonds ("Ilsa: She Wolf z SS") uměl! Pokud tedy máte srdce na správném místě, a jste tak trochu nadšenci do těchto starých 70's akčních grind filmů, tak Bare Knuckles je kousek přesně pro vás.. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nerekl bych ze tenhle film patri k zanru blaxploitation. Mne to mnohem vic pripominalo nejake giallo nebo temnejsi eurokrimi. A to nejen proto, ze hlavni hrdina trosku vypada jako muj oblibeny Maurizio M. :) Potesila tez ucast krasne Sherry Jackson. 3+ ()

Reklama

Reklama