Reklama

Reklama

Ilsa: vlčice SS

(festivalový název)
  • Kanada Ilsa, She Wolf of the SS (více)

Obsahy(1)

Ilsa je nacistická šéfka malého SS tábora pre cca 20 väzňov. Má veľké prsia, uhladenú blond frizúru a veľmi peknú tváričku. Cez deň je jej úlohou robiť na väzňoch pokusy typu "Pri akej teplote vody asi tak človek, ponorený do nej, omdlie od bolesti?" a po nociach si relaxuje sexovaním s vybranými väzňami. V druhej línii filmu sa probližujeme k zopár väzňom a pripravujeme sa s nimi na veľký útek. Béčková snímka je prepchatá sexom, násilím a krvou. (POMO)

(více)

Recenze (117)

MrPierc odpad!

všechny recenze uživatele

Ilsa šéfuje speciálnímu koncentračnímu táboru č. 9 pro pokusy na lidech. Je to sexy blondýna s obrovskými ňadry a ráda mučí lidi. Mezi její koníčky patří mužská kastrace, znásilňovat ženy elektrickými robertky, vařit je ve vodě atp. Její mučení je podvědomě kvůli jediné věci, nemůže dosáhnouti orgasmu. Až jednoho dne potká nového vězně, který je Američan narozen v Německu. Právě proto je asi v posteli nejlepší. Americká a německá krev vytvoří sexuální mašinu a jen on dokáže uspokojit vášnivou Ilsu. Ale pomsta se už připravuje... Všechny ženy (vězenkyně i dozorčí) mají nejnižší velikost prsou C (trojky). Dozorkyně při bičování se vždy vysvléknou do půl pasu a pokud mají košili, tak jí mají zapnutou jen na jeden knoflík u pasu. Na zdech je krve jak po malování a má vždy oranžovou barvu. Na rozhlednách mají americké kulomety místo německých. Možná to někomu připadá zábavné, ale opak je pravdou. Na začátku filmu je upozornění, že film vychází ze skutečných událostí a že je jako varování budoucím generacím! Je to ostuda pro všechny lidi mučené a popravené v koncentračních táborech. Plivancem do očí je to, že je to film vytvořený v koprodukci USA a Západního Německa. Špatný film se špatnými herci, se špatnými triky a otřesnou alá němčinou. Jediným plusem je extra samice Dyanne Thorne alias Ilsa - vlčice SS. Něco tak blbého budete těžko hledat. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Konečne som si našiel čas na jeden zo základných kameňov hororového subžánru nazi-sex-ploitation. Šéfka nacistického tábora Ilsa je presvedčená, že ženy majú vyšší prach bolesti a preto na nich vykonáva rozličné pokusy, navyše je sexuálne neukojená a preto počas večerov súloží s väzňami a pokiaľ sa jej nedostane patričného uspokojenia nasleduje kastrácia, avšak do tábora sa dostáva Wolf, ktorý má ohromnú výdrž a tým pádom dokáže Ilsu uspokojiť, ktorá má teda o sex postarané a medzitým sexom a mučením plánujú väzni útek. Čo si budeme nahovárať, príbeh je to strašný a slúži prakticky len na to aby sme sa mohli presunúť z jedného mučenia k druhému, prípadne si odskočiť k sexu, ale tak kto pozerá takýto film kvôli príbehu? Čo sa týka sexu tak je to veľmi decentné a pomálo, ale nahoty si človek užije až, až. Mučenie má prakticky vždy erotický podtón a väzenkyne sú väčšinou "full frontal", no a Ilsa s jej pomocníčkami zase polonahé. Aby som nezabudol, herci sú príšerní, ale tak, čakal snáď niekto niečo iné? Našťastie sa film neberie príliš vážne a pokiaľ k nemu budete pristupovať podobne, tak sa rozhodne zabavíte. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jemu podobných filmů nám tento snímek nabídl i celkem srozumitelný(leč i tak laciný) děj, který se ovšem rovněž nevyvaroval klasických kýčovitých chyb, na které jsem si u tohoto subžánru už zvykl. Jen se zde ve větším tempu střídají erotické a mučící scénky. I zde nechybí nutná dávka romantiky, která spíše brzdí rozjetý děj a v hororovém žánru jí moc nevyhledávám. Je zde však i mnohem více erotických scén, detailnější záběry mučení a několik opravdových lahůdek v podobě finálního výsledku nelidských pokusů. Pro podobné zvrhlíky jako jsem já to byla slušná podívaná, ale znám i dost lidí, jenž taková show znechucuje. Kvalita obrazu je v přijatelné kvalitě, takže si jistě nelze nevšimnout poněkud světlejší barvy krve, kterou se zde rozhodně nešetřilo, ale tento fakt mi vůbec nevadil. Atmosféra nám místy nabídla opravdu horké chvíle, ale občas jsem se přece jenom trošičku nudil. Přesto všechno je pro mě první díl Ilsy nezapomenutelnou záležitostí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ilsa: vlčice SS“ je jeden z těch filmů, kde dostanete přesně to, co očekává. Je to béčkový, v podstatě brakový film, který ale není tak krutý, jako některé čínské nebo japonské kousky. Je to vlastně docela umírněné, což vede k tomu, že se divák může zaměřovat na nahotu, kterou se zde nešetří, ač tedy zůstává u cudnosti. Šokující film není, ale pro fanoušky pokleslosti je to pořád zábava. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz v uvode sa pise v tom zmysle, ze film bol natoceny preto, aby sa zverstva, ktore predvadzal ten nacisticky ludsky hnoj uz nikdy neopakovali. Preto je tu nahota, extremna brutalita, tortura .....proste pre mna asi najslavnejsi film nazisploitation - drsny, plny sexu, nahych dievok, ale aj nasilia a tortury. Nazisploitation ako zaner mal ale podpriemerne -niekedy doslova spatne herecke vykony, a reziu bud rutinersku alebo rovno neschopnu. Filmy tohoto zanru sa vyznacuju najma torturou, naturalistickym nasilim, sexom, nahotou. Dyanne Thorne ako nazi sefka uplne ze brutal : 60 % ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Cyklus o Ilse je bezesporu nejznámějším, ač ne prvním (tím byl Love Camp 7), pornografickým filmem s nacistickou tematikou a byl velkou inspirací pro řadu dalších, zejména italských, filmů s obdobným obsahem. (Siriuss)
  • Dílo kvůli předpokládaným obtížím vznikalo v anonymitě a je věnováno obětem holocaustu. Zajímavé je, že producent filmu David F. Friedman je židovského původu. Přesto se po uvedení snímku spustil povyk a problémy vskutku nastaly. V Německu či v Norsku byl film zakázán. Snímek však sklidil ve své době nevídaný úspěch a našel si i řadu skalních fanoušků. V průběhu dalších let vznikla tři volná pokračování Ilsy s názvy Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976), Ilsa, the Tigress of Siberia (1977) a Ilsa, the Wicked Warden (1977). (Siriuss)

Reklama

Reklama