Reklama

Reklama

Ilsa: vlčice SS

(festivalový název)
  • Kanada Ilsa, She Wolf of the SS (více)

Obsahy(1)

Ilsa je nacistická šéfka malého SS tábora pre cca 20 väzňov. Má veľké prsia, uhladenú blond frizúru a veľmi peknú tváričku. Cez deň je jej úlohou robiť na väzňoch pokusy typu "Pri akej teplote vody asi tak človek, ponorený do nej, omdlie od bolesti?" a po nociach si relaxuje sexovaním s vybranými väzňami. V druhej línii filmu sa probližujeme k zopár väzňom a pripravujeme sa s nimi na veľký útek. Béčková snímka je prepchatá sexom, násilím a krvou. (POMO)

(více)

Recenze (117)

POMO 

všechny recenze uživatele

Ilsa, She Wolf of the SS je slávna šokáreň, ktorá ale nie je ani zďaleka tak šokujúca, ako sa proklamuje. Sexu je v nej požehnane a dosť otvoreného, ale násilie a krv, akože sú taktiež zastúpené v hojnom počte, moc nepošteklia. Príčina - film ako taký je strašne naivný, amatérsky a nudný. Špatné herecké výkony a neschopná réžia neumožňujú vliezť pod kožu hlavnej ani vedľajším postavám na opačnej strane barikády a čo do atmosféry je na dvore lágru prázdno. Scenáristicky film ujde - striedma stopáž a hustota násilia a sexu by vystačila na slušnú porciu zvrhlej zábavy. Ale to by ho musel sfilmovať niekto zručnejší. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem UNCUT DVD verzi a první co mne uchvátilo, byl krásný čistý obraz! Nechápu to, protože film je z roku 1974 (uvedeno na konci filmu!) Některé filmy z roku 2008 se nemohou takové kvalitě vyrovnat! Co se týče obsahu film, několikrát jsem byl v šoku. Jaké brutální scény si dovolili už v roce 1974 natočit. Např. Ucvaknutí prstů, kastrace, vaření lidí při 90´C, vaginální elektrošoky a jiné pochutiny. A scéna, kdy se prasečí generál nechá pomočit, byla třešničkou na dortu. Mám jediné mínus k filmu a to, že krev byla více oranžová, než červená! No, ale dá se to odpustit :-) Rozhodně jsem se při filmu nenudil! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Klasa mezi nazisploitation movies! Pervezní, soft, zvrácený, krutý, drsný, prostě asi nejslavnější film tohoto subžánru se vším všudy, i když dějové schéma u těhletěch filmů většinou zůstává neměnné. Co bych filmu vytkl? Tak asi nějakou tu ohlazenost, čistotu, uniformy, ta generálova vypadala spíš jako nějaká americká (vyznamenání apod). Jinak je to rozhodně koukatelný film v hl. roli s Ilsou alias Dyanne Thorne, která si touto rolí zajistila jistý kultovní status! ps: Jen mi trošku není jasný to, že když tu vlastně Ilsa nakonec zemře, točí se s ní i další filmy, v tomhle si měli tvůrci udělat trochu víc jasno:-) Hodnotím ale i tak přes nějaké ty nejasnosti vysoko, zejména díky nepopíratelné kultovnosti a faktu že tento snímek mě de facto uvedl do džungle filmů s taliánským žánrovým zaměřením nazis-sexploit-shocksploitation. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Even the SS feared her! Dominantní sexuchtivá vedoucí menšího nacistického tábora, blonďatá panička s kozama za dvě - to je Ilsa. Prostě Mengele v ženském podání. Pod záštitou říše koná své zvrhlé, rádoby vědecké experimenty a snaží se dokázat svojí teorii, že žena vydrží více bolesti než muž. Vyměkne jedině před výkonným samečkem, jehož má zrovna na 'skladě' a kterého si dopřává ve volném čase. Ilsa není až tak odlehčený film jak jsem myslel, místy dosahuje až takové působivosti jako Saló a není to nejhezčí podívaná. Po filmové stránce šaškárna, bez větších gore efektů a s krví barvy rajčat, navíc s nefalšovaným matrixovským bullet timem:) Za zmínku stojí excelentně prasečí generál co přijede na inspekci a nechá se pochcat. Celkově samozřejmě chuťovka. Takže, ať žije nazisexploitation! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takový ten "učesaný" explotation, který si bere do huby na začátku filmu ještě ubohé poselství jen proto, aby omluvil své vyprávění v tolik kontroverzním prostředí, jako je nacistický tábor. Myslím, že nacismus a jeho důsledky a historie si takovéto v podstatě ptákoviny nezaslouží. Ale jak to poberem je věc etiky a názoru každého z nás... Filmu se opravdu nemůže upřít odvaha ukázat toho hodně, ale nemyslím tím hodně na kameru, ale hodně věcí, které exploťáky obsahují. Do půlky je to ještě takové jako by se herci a celá ta parta lidí, co to natáčela, rozehřívali. Přiznám, že od půlky je to pak docela nářez a i já jsem byl mírně zaskočen, co všechno v roce 1975 dokázali natočit a ukázat. Každopádně se asi lidem líbilo, když vzniklo několik volných pokračování, že ... Tohle je exploťák, který se dá vydržet. Nevěříme obětem jejich utrpení, stejně jako nevěříme vetšině mučitelům požitek z týrání druhých. "Ploché" herecké výkony a něco, co jaksi drží diváka stále nad vodou nám brání se propadnout do něčeho tak totálně zvráceného a beznadějného, jako je "Salo 120 dní Sodomy" (Salo jsem jaksi jako jeden z mála filmů trochu "nezvládl", ale taky se nejedná o explotation). Tady je spousta nahoty, nějaké to mučení, dost sexu díky nadržené Ilse atd. Prostě starý, ale velmi dobrý exploťák pro začátečníky s tímto žánrem ... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Naprostá sračka, kterou jsem si stáhnul na základě zdejší galerie. Scénář na hovno, herecké výkony k zblití, alespoň, že ty dudy byly fakt k nakousnutí. Pokud bych měl tento film brát vážně - historicky, tak bych narval tvůrcům jejich hovna do huby a pochcal bych je. Skvělé porno, pro fetišistický-sado-masochysty 70. let. 15% 02.08. 2010 ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Kdybych to viděl ve třinácti, byl bych asi na vrcholu blaha - ve filmu je každou chvíli nějaká nahá ženská, případně nahá ženská, kterou někdo mučí. Místy je to opravdu velká legrace, občas se to hodně vleče. Docela bych se divil, kdyby se mi o Ilse nezdálo. Jestli si budu shánět i další díly téhle totálně ujeté série ještě nevím... každopádně bizarní bizarnost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ich liebe Dich! Musíš se na mě vyprázdnit!“ Těžko něco věnovat obětem holocaustu a držet přitom pinďoura v ruce, pane Edmondsi. Jeho Padesát odstínů šoa je pro fajnšmekry, co doma přiškrcují při souloži manželku podvazkovým pásem vrchního velitele Luftwaffe, možná atraktivní, ale mně to přišlo afektované, místy nechtěně směšné a vzhledem k námětu i nečekaně nudné. Vyvinutá táborová vedoucí mně trochu připomínala Šťabajznu Houlihanovou. Možná i proto, že hledala Donalda Penobscotta, co hrabe tunely (nikoliv za účelem útěku).. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Scenár a spracovanie tupé ako sa na daný brak patrí, bohužiaľ neobsahuje ani dostatok erotických scén (ani dostatok ani erotických) ani krvavých scén (asi pri jednej to už vyzeralo nádejne hnusne ale skončila skôr ako som sa nazdal) a o nejakú hororovú atmosféru sa tu nikto ani nesnažil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem viděl uncut verzi, tak jsem nijak překvapen nebyl. Jistě, celý film je postaven na nahotě a mučení, ale vše je tak nějak kašírované a příliš krotké. Sex skončil u lehkého soft a klíčové momenty mučení se dějí mimo kameru. Pak mi ovšem uniká, proč tenhle film vlastně vznikl. Nějaké cvaknutí prstíků, vaření ve vodě nebo bičování, které vidíte jakoby za rohem, dnes působí více než krotce. Dvě hvězdy si tak zaslouží jen Dyanne Thornerová a její zbrojní pasy, jednu film jako celek. Závěrečný masakr je jedna velká bžunda - tvůrci snad nikdy neviděli zastřelení člověka. A co mě dostalo? Červi v otevřené noze! Jo, poučený by tam nasypal muší larvy (tzv.kostní červy), jenže tady se zmítají drátovci, což jsou larvy kovaříků, které se živí zeleninou!!! (no, Herz v Zastihla mě noc měl jako poradce skutečné odborníky). Tím jsem skončil s nazi explotation. Jako informace dostačující a pokud by člověk chtěl vidět maso, pak i Saw či Texaské masakry nabídnou mnohem více. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Zase tolik sexu, jak tu všichni píšou, tam není, pár lechtivých scén a přímých záběrů na velmi pěkná prsa přísné Ilsy. Film má své klady i zápory. Hlavní klad je milé prostředí a vlídná atmosféra pokusného tábora s velmi přísným dozorem, záporem je někdy až pohádkové pojetí mučících scén. Jinak super:-) 2 jefff: násilÝ??? Asi jsi měl velmi tvrdý zážitek:-)) Ale pak byli záběry, to už jsi zase změklo, co, milé děcko? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Určite všetci vieme o čo v tomto hororovom odvetví ide. Na scéne sa musia objavovať neustále odhalené dievčence, nekompromisné mučenia, znásilňovania a rôzne druhy sexu. Ja som mal však možnosť doteraz vidieť len samé "ľahké" kusy tohto typu a tentoraz prišiel rad na Ilsu, vlčicu SS a tá ma presvedčila o tom, že aj niektoré filmy naziexploitation nemusia byť až tak ťažko podpriemerné. Ilsa je brutálna, nepozná zľutovanie a rada robí experimenty na ľuďoch vo svojom tábore. Nutno dodať, že scény kde sa odohráva mučenie sú natáčané ďaleko lepšie ako v mnohých naziexploitation filmoch, krv je aj tu síce občas nereálne zafarbená (na oranžovo), ale s prižmúrením oboch očí to nie je až tak hrozné. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Říkám si, včera jsme udělali první zářez do tromy, tak dneska do starýho grindhousu, no jo no, trocha mučeníčka byla, dokoukat se to dalo, ale zaplnit třetinu filmu ojížděním americkýho zajatce, kde kromě ilsyných výstavních koz stejně nejni nic vidět a ještě to její ne ne hekání trhá uši, no to je bída, alespoň se tam šmikaly prstíky tupejma nůžkama, či co to bylo, jo to na mě platí, madam (ještě tak trhání nehtů, či vlasů a měla bych z toho snad i noční můry). Scény mučení nebyly nejhorší, docela mi navodily husinu, jinak si ale říkám, zlatý peklo v řetězech 2, který se tímhle kouskem jistojistě inspirovalo. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Žánr: horor, válečný, akční ... ale kdeže. Je to čistokrevné gore s přemírou sexu a rafinovaných způsobů mučení. To že to je strašně naivní vůbec nevadí. Spíš vidim problém v tom že se film bere strašně vážně a to jej zabíjí. Místy hodně nudí. Ale vyvažuje to zase celkem dost toho gore i nahoty. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Partička hormony zmítaných pubescentů se rozhodla dát průchod svým zvrhlým sexuálním fantaziím skrze film. Nevybaveni jakýmikoliv znalostmi o filmování, natočili hloupoučkou taškařici, v níž najdou uspokojení muži, kteří nemají jinou možnost, jak se podívat na ženská ňadra. Dlužno podotknouti, že ňader je v této parodii spousta. Pak je zde několik toporných pokusů o naplnění žánru hororu povšechnými náznaky mučení. Válečný je ten film proto, že se dle tvůrců odehrává v nějakém pomyslném táboře. Marně dumám nad tím, čím jsou jednotlivé žánry snímku naplněny. Nerada bych shazovala Machatého umělecký počin srovnáním s tímto brakem, ale erotické scény v Extázi jsou skutečně mnohem odvážnější. Horor... no horor to vlastně je, ale především dokoukat něco takového do konce. Prokousávala jsem se tím tři dny. ()

Reklama

Reklama