Reklama

Reklama

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

claudel 

všechny recenze uživatele

Cake nabídnul Jennifer Anniston vynikající hereckou příležitost a ona ji využila na sto procent. Nejlepší výkon její kariéry, který prokázal, že vedle komediálních rolí umí střihnout i vážnější notu. Komorní, psychologické drama, které neomračuje akcí, zvraty nebo napětím, nýbrž sondou do života lidí, již si prošli osobní tragédií, s níž se nemusí do konce života vyrovnat. Já bych přece jen uvítal trochu více thrilleru, napětí a nějaký ten zvrat, ale respektuji, že to tvůrci uchovali v civilní a poklidné rovině. Po dlouhé době jsem zase viděl Sama Worthingtona, připadá mi, jako by zmizel z povrchu filmového. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o vyrovnání se ze ztrátou nejbližšího zprvu působí mdle,ale postupem času se tempo stupňuje a vy víc a víc prostupujete do osoby hranou Jennifer Aniston (mimochodem asi nejlepší herecký výkon co jsem od ní viděl-a jedna z mála vážných rolí) a musím říct,že vás to dostane akor pokud máte sám děti tak chápete co tím chci říct.Zprvu to nevypadlo na extra snímek,ale jak říkám stupňuje se to a nakonec vás to vtáhne.Za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Film s veľmi dobrým základom, ktorý mal nakročené k pozoruhodnému príbehu. Ale bohužiaľ, nejako to celé pôsobilo až príliš mdlo a príbeh napokon vôbec nedokázal ťažiť z toho perspektívneho základu. Traumatizovaná hlavná postava v podaní Jennifer Aniston sa správala naozaj nevyrovnane, už som ani nevedel, čo od nej vlastne čakať. Takéto deprimujúce zápletky mám rád, ale toto na mňa nejako nezabralo a po scenáristickej stránke to bolo také dosť premárnené. Ale aspoň Jennifer ukázala, že dokáže zahrať aj dramatickú rolu, a veruže vcelku hodnoverne. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jako většina lidí, znám Jennifer spíše z jejích komediálních rolí, ale přesto jsem věřil, že zvládne i dramatickou roli. A zvládla ji výborně. Nemám snad co vytknout. Její bolest, jak už fyzickou, tak i psychickou, jsem jí naprosto věřil. Výborná byla i Adriana Barraza a potěšily i vedlejší role jako Anna, Sam, Britt, Felicity a další. Povedené drama s pár vtípky. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Výborné drama, kde Jennifer Aniston předvádí nejlepší výkon své kariéry. Skvěle vypjaté scény a emoční výbuchy. Co se mi líbilo, bylo že první hodinu filmu nevíte, co se Claire stalo a o to víc mě zajímalo, co nám režišér dál nabídne a poodkreje. A poslední scéna je přesně taková ta třešnička na Caku :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V jednom interview Jennifer Aniston spomenula, že nebola prvou voľbou pre hlavnú rolu. Odmietla ju vraj iná herečka po prečítaní scenáru. Ktorá, nespresnila. (megajalec)
  • Jennifer Aniston bola inšpirovaná jej kamarátkou a kolegyňou Stacy Courtney, ktorá bola kaskadérkou. Vážna nehoda, pri ktorej takmer zomrela, jej pomliaždila nohy a ukončila jej kaskadérsku kariéru. Absolvovala 23 operácií, bola závislou na oxycontine. Nevzdala sa a svoj boj vyhrala a stala sa koordinátorkou kaskadérov vo filmoch. (megajalec)

Reklama

Reklama