Reklama

Reklama

Downtown - Die nackten Puppen der Unterwelt

Obsahy(1)

Cynthia (Lina Romay), manželka majitele populárního nočního klubu, si najme Pereiru (osobně režisér Jesús Franco), aby nachytal a nafotil jejího manžela in flagranti. Prereirovi se podaří nafotit ho i s milenkou Ritou (blond Martine Stedil). Jenže záhy zjistí, že majitel je zavražděn a on je – alespoň pro inspektora Mendozu od místní portorické policie – hlavní podezřelý, protože fotky se našly u mrtvoly. Pereira se tedy musí dát do pátrání na vlastní pěst, aby se očistil. V prostředí nočních klubů a pasáků se pohybuje zcela přirozeně a stejně přirozeně se dostane do postele s Cynthií, s Ritou a taky s oběma současně, to vše v poměrně detailních pohledech kamery. Propracovaná zápletka ale zdaleka nekončí erotickými scénami, jakkoli jimi Jesús Franco jako obvykle nešetří. (Peabody)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je Jesús Franco v lepší formě, hlavně díky tomu, že se nebojí ukázat trochu víc. K tomu je zde ještě nějaký kriminálně komediální příběh, který docela funguje. Ale přesto je to hlavně snímek, kde se chcete koukat na Linu Romay a další krásky, které zde ukáží skutečně hodně ze svých půvabů. A kamera nás nechá se koukat. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tak film si samozrejme najviac užijete, ak ste fanúšikmi Jessa Franca a Liny Romay. Pre mňa je to totálne cheesy odľahčená záležitosť s neodolateľnou Linou, z ktorej uvidíte naozaj všetko, Martine Stedil, ktorá jej v kráse zdatne konkuruje, a totálne prehrávajúcim Francom, ako súkromným detektívom. Naviac, ako to už Jess dokáže, v nádherných tropických lokáciach a v letných teplotách, priamo sálajúcich z obrazovky, čo sa prejaví aj na absencii oblečenia väčšiny herečiek. Je to ľahké, pekelne zábavné, sleazy, s tou nenahraditeľnou exotickou 70s atmosféou a užil som si každú minútu, aj keď, ako to už u Jessa býva, nemusí to takto sedieť každému. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl. Po delší době Jesus Franco v hlavní roli v první polovině poměrně vtipného krimi příběhu, ve druhé polovině o to více erotického. Poprvé jsem viděl v akci i velekněze erotických záběrů Franca v objetí dvou žen, Liny Romay a Martine Stedil. Lina Romay hraje manželku šéfa nočního klubu, která si najímá detektiva (Franca), aby pořídil fotografie, na kterých je její manžel nevěrný. Jak to tak bývá, vše je nakonec trochu jinak a děj se vymyká kontrole. Franco se svým smutným obličejem hledá skutečného pachatele a zapojí se do komplotu na pořízení kompromitujících fotografií ministrova syna, který ho zavede ke skutečnému vrahovi. Jazzová hudba (možná i Scatman John) a plno nahoty spolu s dlouhými závěry na intimní ženská místa jsou už klasickými znaky Francových filmů. Jen se mi nelíbila Francova přítelkyně, která pracuje v tom samém nočním klubu jako barmanka. ()

Reklama

Reklama