Reklama

Reklama

The Offspring - She's Got Issues

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Animovaný
USA, 1999, 4 min

Obsahy(1)

Hudební videoklip punkrockové kapely The Offspring představuje obvyklý pracovní den mladé ženy (Zooey Deschanel) a věci v jejím každodenním životě, které shledává znepokojující nebo nepříjemné. Její představy se ve videu zhmotňují do groteskních karikatur, poté, co ji šéf vyhodí z práce. Své problémy konzultuje se svým psychiatrem a poté se vrací zpět do svého bytu, kde je přivítána kapelou, která tam hraje. (Epistemolog)

(více)

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prebehnime v rýchlosti jedným dňom punkerky ( slečna Deschanel ), ktorá rozhodne nechce zapadať do ( vtedajšieho ) dnešného sveta. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "She's Got Issues" je v poradí siedma skladba z piateho radového štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny The Offspring. Album nesie názov "Americana". Vyšiel sedemnásteho novembra roku 1998 pod značkou vydavateľstva Columbia Records. Ku song "She's Got Issues" bol vyprodukovaný s časti animovaný videoklip, ktorý mapuje deň mladej, sympatickej neo-punkáčky, ktorá má zrejme ešte dojazdy po LSD tripe. Stvárnila ju vtedy začínajúca herečka Zooey Deschanel. *** ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama