Reklama

Reklama

Orgía de ninfómanas

  • Západní Německo Die nackten Superhexen vom Rio Amore (více)

Obsahy(1)

Příběh dvou sester, Lindy (Katja Bienert) a Betsy (Ursula Buchfellner) Normanových, v prostředí luxusního přímořského hotelu ve Španělsku.  Linda je patnáctiletá studentka internátní katolické školy, která se o prázdninách vydá navštívit svou sestru. Betsy pracuje v hotelu jako recepční a asistentka majitelky hotelu Sheily (Raquel Evans), která zároveň provozuje luxusní nevěstinec „Rio Amore“ pro bohatou klientelu z celého světa. Betsy je unesena a stane se nedobrovolnou sexuální otrokyní pro uspokojení klientů bordelu při sadomasochistických představeních a orgiích. Linda se rozhodne vypátrat únosce Betsy a osvobodit ji... (curil)

(více)

Recenze (5)

POMO 

všechny recenze uživatele

Telenovelová zápletka a herecké výkony na pozadí erotických fantázií z bordelu. Lesby, čierne korzety, voyeurizmus, znásilňovanie, bičovanie a to všetko prekladané zábermi na zmyselné španielske pobrežie. Samozrejme nechýbajú ani zábery na milujúce sa páry v zrkadlách, spústa kamerových zoomov a úplne príšerný strih. Brakmaker a provokatér Jesús Franco vo svojej koži. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá soft erotika. Franco když chtěl dovedl být lepší...Finální vyústění zápletky v podobě škorpíků, bylo předvídatelné a ještě k tomu dost odbyté, násilné scény skoro žádné, herecké výkony slabé, vadila mě ale i samotná kamera a scény odehrávající se ve tmě.. Vše podstatné tedy již napsal Pomo s nímž se stotožnuji. Ta jedna, jen za titulní hrdinku a její sestru. Zklamání které se dalo tak trošku i čekat. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Linda – mladá to slečna doposiaľ umiestnená v akejsi internátnej mníšskej škole či ústavu, dostáva po rokoch vzdelania a lesbických intímností možnosť vyletieť do sveta a navštíviť tak konečne svoju staršiu sestru Betsy. Netuší však (a ani ju to po pravde evidentne moc nezaujíma), že Betsy sa stala nedobrovoľne sexuálnou otrokyňou v luxusnom prímorskom hotely na okraji Španielska, v ktorom doposiaľ pracovala na serióznejšej pozícii než je tomu teraz. Tmavé sexuálne a ponižujúce väzenie plné orgií a sadomasochistických predstavení na pobavenie zazobanej klientely – to nie je miesto pre plaché a cudné dievčatá. Oslobodzujúci kolotoč sa tak roztáča! ### Síce samotný erotický film z dielne Jesusa Francoa nesie meno práve Lindy, v skutočnosti o nej nie je. Tých pár minúť čo sa tu mihne, sem tam sa príležitostne poolizuje a užíva si bezstarostne života so svojou novonájdenou láskou, navyše v scénach, ktoré nesúvisia ani nepriamo s hlavnou líniou filmu, kvôly tomu ešte nemusel jej meno Franco nahodiť ako to charakterizujúce jeho dielo. Ale to je už jeho vec. Tento krát lacný, nudný a trápny filmový výkon s príchuťou nezaujímavej erotiky. Škoda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná přehlídka prsou. A přesně proto dávám průměrné hodnocení, protože těch odhalených žen je zde skutečně velké množství a prostě se na to hezky kouká. Před těmi více jak 30 lety prostě nebylo tolik umělotin, což je krásné. Je to retro, ale příjemné retro. Dějově ale zrovna nemoc velký objev. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Nejednoznačný film, nelze ho brát ani jako dobrodružný, ani jako kriminálku, snad jen lehce erotický. Oproti ostatním filmům Jesuse Franca ale nemá téměř žádný erotický náboj, který by ukazoval opravdovou sexuální úchylku a měl o čem vyprávět. Ve filmu se objeví poměrně dost nahých těl, ale jakoby bez smyslu, nepřináší žádné napětí. Záběry z klubu nebo nevěstince jsou pouze náznaky sado-maso, nejsou dotažené. Titulní   postava Lindy je od počátku postavena trochu mimo děj, lemuje pouze příběh její sestry   Betsy, která je v rukou obchodníků s bílým   masem. Stále stejné scény z bordelu ke konci   filmu už nudí. ()

Reklama

Reklama