Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $34,470,866Tržby Celosvetovo $58,570,866 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ moc som teda od toho nečakal ale nakoniec celkom úderná a zábavná komédia, ktorá ma aj slušne vystavaní dej, ktorý zbytočne netrpí žiadnymi zbytočnými premrštenými banálnosťami, či hluchými miestami, aj keď citeľná snaha o nátlak cez emócie sa nedá uprieť, herecky nadmieru spokojnosť, ideálna oddychovka /videl v kine: 60%/ ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

Reklama

berny2468 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a mohl to být první film u kterého jsem v kině usnul. A to se nestali především díky Rebel Wilson, která jako jediná dokázala být vtipná. Ale jinak je film velmi nudný a hlavně špatně pojat. Je to zmatené, špatně se orientuje ve jménech i v lidech. Aspoň že se povedl výběr hudby. Jen Nechápu, že se distributor nebojí dát toto do kin. Prostě film, který vidět určitě nepotřebujete....28%. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Človek by mal objaviť najprv sám seba, predtým ako sa pustí do vzťahu s niekým iným. Nielen extra zábavný film, ale aj niečo na zamyslenie podané nenúteným spôsobom. A navyše, tam kde sa zjaví Rebel Wilson, to vždy stojí za to. Ale celý cast bol znamenite vydarený. No a soundtrack tiež ladil výborne k filmu. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si pustit něco, u čeho nebudu muset myslet vůbec na nic a jen se smát. Nějakou průměrnou americkou vztahovou slátaninu... A i přesto, že se tak tenhle film tváří, je i dost na zamyšlení. Čekala jsem, že to bude blbost, ale vlastně se mi vážně líbil. Příjemně mě i překvapila Dakota Johnson, kterou znám akorát z připitomělých 50 Shades. Hudba dobrá, scénář takový genuine, ne moc škrobený... A dokonce mě potěšil i konec á la Divočina. :) ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama