Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

andalin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si pustit něco, u čeho nebudu muset myslet vůbec na nic a jen se smát. Nějakou průměrnou americkou vztahovou slátaninu... A i přesto, že se tak tenhle film tváří, je i dost na zamyšlení. Čekala jsem, že to bude blbost, ale vlastně se mi vážně líbil. Příjemně mě i překvapila Dakota Johnson, kterou znám akorát z připitomělých 50 Shades. Hudba dobrá, scénář takový genuine, ne moc škrobený... A dokonce mě potěšil i konec á la Divočina. :) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Síce mi trochu lezie na nervy to nezáväzné sexovanie s kýmkoľvek a kdekoľvek, ale ktovie, ako to je v New Yorku... V každom prípade však ide o veľké prekvapenie, na ktorom sa dá zasmiať, vie aj dojať a občas sa aj ponáša na skutočný život. Kombinácia prvkov z NIE JE Z TEBA AŽ TAK PAF a ZBUCHNUTEJ prekvapivo funguje a občas aj milo prekvapí pokusmi vykročiť z tieňa svojich predobrazov... Mierne nadhodnotím... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $34,470,866Tržby Celosvetovo $58,570,866 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ moc som teda od toho nečakal ale nakoniec celkom úderná a zábavná komédia, ktorá ma aj slušne vystavaní dej, ktorý zbytočne netrpí žiadnymi zbytočnými premrštenými banálnosťami, či hluchými miestami, aj keď citeľná snaha o nátlak cez emócie sa nedá uprieť, herecky nadmieru spokojnosť, ideálna oddychovka /videl v kine: 60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,EXISTUJE SPRÁVNÝ ZPŮSOB, JAK BÝT SINGLE... /// Filmová škola pro nezadaný ženy (slečny). Jejich chování odpovídá chlapskejm (klučičím) požadavkům, jen vobčas mluvěj jako kikiny. Rebel Wilson má překvapivě solidní porci hlodů a je taková přirozená (chová se jako kráva?). Postupně z toho vylejzá hafo mouder (lepší bejt sám, než smutně zamilovanej, hledání „kouzla“ (ty vyhul Harry Pottere!) prej není prdel…), ale nejdůležitější je, že každej (každá?) by měla zůstat sám sebou. Do toho hraje (asi) padnoucí soundtrack a já přemejšlím, jestli se nakonec nemám naučit bejt single. Vono totiž nezáleží na statistice. Důležitá je … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2008 napsala Liz Tuccillo, neznám. 2.) Jsem sama (a pod sukní ukrejvám Gandalfa). 3. Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak přežít single by se dalo označit nálepkou "nenáročná jednohubka na volný večer, u které může člověk v klidu vypnout". O největší porci zábavy se postarala Rebel Wilson, která byla (i díky svým tělesným proporcím) nepřehlédnutelná. Líbil se mi soundtrack, film pěkně odsýpal a děj nebyl úplně tak hloupě předvídatelný, takže to nebilo přiliš do očí a ve výsledku jsem byl spokojený. Zkrátka mile natočená romantická komedie s vesměs sympatickým obsazením, ve které člověk vidí, jak to může (ale i nemusí) probíhat u single lidí. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama