Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie, která nenabídne nic originálního. Párkrát jsem se zasmála, ale spíše převažovala nuda, děj je docela předvídatelný, i když mě celkem překvapil konec příběhu s Dakotou Johnson. Rada jak přežít single podle tohoto filmu je nezávazný sex, neustále být opilá a prostě si užívat. Stačí vidět jednou za rok. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V podstate som čakal niečo na štýl He's Just Not That Into You, a v niektorých ohľadoch to naozaj tak pôsobí, ale v celkovom ponímaní to žiaľ nebolo až také dobré ako spomínaný film. Dokonca ani Christian Ditter sa až tak nevyznamenal ako pri jeho poslednom kúsku (Love, Rosie). Takže v podstate menšie sklamanie, ale zas nebolo to najhoršie. Herecké obsadenie ako tak vylepšilo celkový dojem z filmu, dokonca ani dejová línia nebol až tak na zahodenie. Len tá pointa, ktorá sa nám snaží nahovoriť ako je "byť single" úžasné, ma akosi nepresvedčila... Lebo byť single často znamená aj samotu a pochybnosti o sebe samom. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Napřed, jsem na tento film vůbec nechtěla jít, ale když na něm byla kámoška a říkala, že byl super, tak jsem si řekla, že na něj půjdem s holkama. Nevím, co jsem čekala, ale mohlo to být horší. Nevím, co se snažil režisér chaotickým dějem říct, ale myslím si, že to mohlo být zpracované lépe. Kdyby tam nebyla sem tam dojemná a vtipná místa, tak myslím, že by to bylo o ničem. Až v polovině filmu jsem si všimla, že tam hrála herečka z 50 odstínů šedi - Dakota Johnson, která mi není moc sympatická a myslím si, že také moc hrát neumí. Naopak jsem si tu oblíbila herečku, která mi byla dříve nesympatická, a to Rebel Wilson. Nevím co k tomu dodat, myslela jsem si, že tomu dám napřed 3 *, ale zaslouží si to tak maximálně 2. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby byl film koncipován detektivním způsobem, kdy má hrdinka přijít na to, co vlastně v životě chce, aby to na konci odhalila způsobem, který by vám měl umožnit pochopit nějakou zásadní životní pravdu. Nemůžu si pomoct, ale ve skutečnosti je to plácání hubou na prázdno. Asi už nejsem single příliš dlouho, abych ten film docenil, ale pro mě je špatný. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama