Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

applause 

všechny recenze uživatele

Napřed, jsem na tento film vůbec nechtěla jít, ale když na něm byla kámoška a říkala, že byl super, tak jsem si řekla, že na něj půjdem s holkama. Nevím, co jsem čekala, ale mohlo to být horší. Nevím, co se snažil režisér chaotickým dějem říct, ale myslím si, že to mohlo být zpracované lépe. Kdyby tam nebyla sem tam dojemná a vtipná místa, tak myslím, že by to bylo o ničem. Až v polovině filmu jsem si všimla, že tam hrála herečka z 50 odstínů šedi - Dakota Johnson, která mi není moc sympatická a myslím si, že také moc hrát neumí. Naopak jsem si tu oblíbila herečku, která mi byla dříve nesympatická, a to Rebel Wilson. Nevím co k tomu dodat, myslela jsem si, že tomu dám napřed 3 *, ale zaslouží si to tak maximálně 2. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie, která nenabídne nic originálního. Párkrát jsem se zasmála, ale spíše převažovala nuda, děj je docela předvídatelný, i když mě celkem překvapil konec příběhu s Dakotou Johnson. Rada jak přežít single podle tohoto filmu je nezávazný sex, neustále být opilá a prostě si užívat. Stačí vidět jednou za rok. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo psal, že první půlka filmu je daleko lepší než ta druhá ... Já se musím přiznat, že jsem to měla úplně naopak. Popravdě jsem od tohoto filmu zase tak moc nečekala a o to víc mě mile překvapil. Herecký výkony byly skvělý. Všechno mělo neuvěřitelně rychlý spád, takže jste neměli vůbec čas se nudit. Vtipné momenty se taky našly. Ten konec jsem čekala malinko jinej, ale takhle to tvůrci asi udělali líp. Trochu mě to ke konci dojalo jako dlouho žádnej film. Stejně to ale na plný počet určitě není. Tenhle film patří mezi ty, které určitě uvidím ráda znovu. Na večer po práci je to fakt ideální podívaná. Doporučuju. Supr film ze života. 80%. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu, kdy Dakota JOhnson zakouší single život, je výborná. Pak je ta druhá část, která mi přišla trochu rozpačitá. Nejdivnější byla dějová linka s tou gynekoložkou, která najednou zjistí, že chce vlastní dítě. Ehm. Rebel Wilson má zase roli, která jí sedne jak poklice na hrnec a já zas musím říct, že tu ženskou prostě nemám ráda. How to be single je pro mě takové nijaké a i když má film dobrou myšlenku, provedení je takové uřvané a zmatené. Ale scéna s porodem je výborná, to zas jo. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

S kamarádkou jsme předtím vypily litr jahodové margarity, takže jsme se pak při filmu chechtaly, i když nebylo vlastně čemu. Scénář dost tragický, herecké výkony buď trapné (Rebel Wilson) nebo protivné (Dakota Johnson - moje averze k ní stoupá čím dál tím víc). Od úplného propadáku to zachránili jen sympatická Leslie Mann a její bláznivý přítel Jake Lacy a jedno roztomilé mimino. Režisérův předešlý počin se mi líbil mnohem víc. Tady jsem kromě samotného New Yorku nenašla atraktivního vůbec nic. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama