Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se zdráhal se na to podívat, i když Rebel Wilson mám rád. A pak to nabízeli ke shlédnutí v letadle, tak jsem nepohrnul. A hele je to lepší, než jsem čekal. Je to vtipný a dobře se na to kouká, ensembl je vynikající, vč. eye candy jako Anders Holm nebo Jake Lacy nebo celýho ženskýho obsazení. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $34,470,866Tržby Celosvetovo $58,570,866 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ moc som teda od toho nečakal ale nakoniec celkom úderná a zábavná komédia, ktorá ma aj slušne vystavaní dej, ktorý zbytočne netrpí žiadnymi zbytočnými premrštenými banálnosťami, či hluchými miestami, aj keď citeľná snaha o nátlak cez emócie sa nedá uprieť, herecky nadmieru spokojnosť, ideálna oddychovka /videl v kine: 60%/ ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film je jiný, než jak ho propagovali trailery. Trailery film propagovali jako R jízdu, kde si holky budou léčit srdéčka, tím, že budou spát s co nejvíce muži a do toho pařit jako o život. Takových scén jsme tam pár měly, přesto film nabízí i něco více, což jsem nečekal a docela dost mě to překvapilo. Je to docela zajímavý krok, který se tak úplně nepovedl. Protože, nemohl nebo nechtěl jít více do hloubky a taky by hlavní hrdinka nemusela být totální pipka a vybírat si samé osli. Režisér Christian Ditter se snaží něco říci, ale bohužel klouže po povrchu klišé, a pokaždé naráží na mantinely, které si sám filmem vystavil. Dakota Johnson není ošklivá a hrát taky umí, jen z ní scénář dělá hloupou holku. Je vzdělaná, přesto nepoužívá svůj mozek a snadno se nechá odstrčit ze vztahu, hned po prvním problému. Leslie Mann má z filmu nejvíce čitelné cíle a i řešení svých problémů, které se netýkají jen toho, aby s někým byla. Rebel Wilson je vtipná a filmu dodává vtipy a dynamiku, ale na konci jsem zjistil, že bez ní by film fungoval lépe. Mám rád Alison Brie a fakt mě mrzí, když někdo nedokáže využít její potenciál. Většina mužských postav jsou docela sympaťáci, ale z většiny z nich scénář dělá sobce, co myslí jen penisem nebo slabochy, který nezvládnout první problém, který se ukáže. Jak přežít single není špatný film, jen není tolik vtipný, jak mohl být a furt balancuje na hraně jestli chce něco říci, nebo jen bavit. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Taká stráviteľná jednohubka. Celé to lamentovanie ohľadom vzťahov je po chvíli celkom unavujúce. Američania majú perfektnú schopnosť analyzovať sto krát tú istú vec, tým istým spôsobom a stále a stále sú schopný produkovať nové a ďalšie zaľúbené komédie. Alison Brie má parádne prsia,ale to na film nestačí. Všetko je to príliš obalené v sebaľútosti a sebaúvahách ako byť silná independent žena a chlapi sú tu ktovie prečo tí emocionálnejší a hlúpejší. Chýba mi tu akási vyrovnanosť. A áno viem že vidieť Grand Canyon je naplnením snom mnohých ľudí. Aj že vzťahy a celkovo svet je dakedy veľmi mätúci, ale nie všetko sa rieši alkoholom a potláčanými emóciami. Takže aj v rámci feministického kontextu chcem len podotknúť že pozerať sa na život zmätených dievčat tváriacich sa ako majú všetko pod palcom je niečo z čoho som asi oficiálne vyrástol. Hlavne ak moralizujú a nie sú len vtipno hlúpe ako v prípade seriálu Girls. Kvôli koncu ale dávam o hviezdu menej, hoci to pozerateľné je. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama