Reklama

Reklama

Mil sexos tiene la noche

  • USA Night of 1,000 Sexes (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Irina (Lina Romay) pracuje v nočním klubu jako asistentka hypnotizéra. Jejich vystoupení je velmi populární, takže nemají o diváky nouzi. Jenže po každém vystoupení má Irina noční můry, ve kterých páchá ty nejstrašnější zločiny. Poté, co navštíví doktora, zjistí, že to nejsou sny, ale vzpomínky. Nebohá Irina je v hypnóze nucena vraždit a noční klub je jenom zástěrka pro šíleného hypnotizéra! (topr harley)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů, které má na svědomí Jesús Franco. Lepších vlastně jen proto, že je zde i nějaká ta napínavá rovina a snímek "Mil sexos tiene la noche" je tak v podstatě giallo, i když ani jako giallo, ani jako erotický film nefunguje dokonale. Lina Romay ale mužského diváka rozhodně nezklame. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ďalší Francov sandbox pre zasnené nálady, podfarbené bizarnou hudbou, krásne prímorské prostredie a Linu Romay. Mne to stačí, začiatočníci s Jessom by si ale urcite mali vybrať prístupnejší film. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Trochu horor, trochu erotický film vyprávěný volně ale s napětím.(Lina Romay je obdařená půvaby).(max.50%) ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Nečekám oscarovou kvalitu, když jdu koukat na biják od Jesse Franca, ale i tak, tohle bylo prostě slabé a víc trapné, než cokoliv jiného. Co opravdu stojí za zmínku je, že to byl určitě nejpomalejší film, co jsem zatím viděl - postavy se s prázdnými výrazy pomalu plouží, auta jezdí krokem i ten sex a vraždy jsou tak ukrutně ucourané, že bych vraždil. Horor je to opravdu jen trochu, ale erotika tady funguje. Sláva kozičkám! ()

Reklama

Reklama