Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fisk získává převahu a zničit ho je daleko těžší. Daredevil bojuje se svými vlastními démony. (Netflix)

Recenze (10)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět poměrně pomalá epizoda, tempo seriálu v téhle části lehce vázne. Pořád tu je ten problém, že některé scény vůbec nemusely být takto dlouhé a některé momenty nemusely být vůbec. Myslím, že zkrácení série třeba na 12 nebo 11 epizod by neuškodilo. Pořád je to ale poctivý seriál, který je skvěle natočen, má chytlavý a zajímavý příběh a spoustu skvělých scén. Příkladem moment, kdy Murdock poprvé potká osobně Fiska, ten je strašně napínavý a má skvělou nepříjemnou atmosféru. Taky se nám tu lehce nastiňuje organizace The Hand, která ještě dostane prostor ve 2. sérii. A finální moment, kdy Foggy odhalí pravdu o Mattovi, je výborná scéna. Hodnocení: 70% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu moc divoké/exotické a rozevláté na pragmatické a v rámci komiksu nebývale realistické univerzum hrdiny, který co pár chvil dostává po tlamě. I tak je tam ale několik klíčových bodů, které stojí za vidění. V podstatě se jedná o dva důležité souboje. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva hlavní protagonisté se setkávají tváří v tvář. Ovšem zatím ne tak, jak by bylo třeba a Kingpin stále netuší, kdo proti němu stojí. Uff, ale mocný okamžik to tedy byl a pro samotného Matta nesmírně důležitý. Díl byl opět slabší na to, na čem si zakládá a to znamená co? Že by další léčbu šokem? Uvidíme. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná mírný úpadek, možná ne, každopádně Vincent s příjmením, které jsem líný psát, se u mě staví do pozice jednoho z nejprokreslenějších záporáků všech seriálů, které vzešly z marveláckých komiksů. Možná už jen proto se mi letos tak trefil do noty Hawkeye, od kterého jsem původně nečekal vůbec nic. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Citace z Bible, kterou otec Lantom (Peter McRobbie) používá při poradenství Mattovi, je Přísloví 25:26: „Jako zmatený pramen nebo znečištěná studna jsou spravedliví, kteří dávají přednost bezbožným.“ (Epistemolog)
  • Zbraň, kterou Nobu (Peter Shinkoda) používá v boji s Daredevilem (Charlie Cox), je Kyoketsu-shoge, ninja zbraň skládající se z čepele s dvojitým ostřím a další zakřivené čepele k ní připojené. Čepele jsou připevněny k dlouhému řetězu, který končí kovovým kroužkem. (Epistemolog)

Reklama

Reklama