Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přátelství Murdocka a Foggyho je podrobeno zatěžkávací zkoušce a objevuje se další Fiskův nepřítel. (Netflix)

Recenze (13)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně moc nevím, proč je tohle dle spousty lidí slabá epizoda. Ano, chápu, že možná některé nudila totální absence akce, jelikož tento díl je pouze konverzační a plný dialogů. Jenomže ty dialogy jsou tak skvěle napsané! Celá hlavní linka s Mattem a Foggym, jejich vztah, jejich dynamika je naprosto boží, každou tuhle scénu jsem si užíval a jsem strašně rád, že jejich vztah není o takovém tom „hej, můj kámoš je superhrdina, to je hrozně cool“, což bývá v superhrdinských filmech a seriálech dost časté. Ne, tady máme opravdu dobře udělaný konflikt mezi těmito dvěma kamarády, který dává smysl, chápete obě strany, jejich názory a myšlenky. Celý díl mi trošku sráží linka s Karen, jejíž postava mi občas hrozně leze na nervy. Ale jinak naprosto skvělý díl s tunou bravurních dialogů. Hodnocení: 80% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší. Epizoda kde se toho moc nestane. Zavítáme pomocí flashbacků do nerdovských dob studia VŠ a Foggy tentokrát v rámci aktuálního dění lehce přehrává a jeho emocionální poloha odloučení a opouštění hlavního hrdiny je zde spíš pro story-twist, než-li na reálných základech hutného příběhu. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem na to přišel- na to, co mi tady tak trochu drhne. Jsou to jednak ty dlouhý dialogy, po nichž často následují další dlouhé dialogy, navíc s podobnou atmosférou a v podobném složení- nejčastěji muž a žena. Ohromným plusem je ale ta hlubokomyslnost a ohromná míra solidarity s outsidery všeho druhu. A toho si velice cením! ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem či tie dialógy museli trvať jednu celú časť, bez toho aby došlo k rozuzleniu. Pre doktorku je to len o pár stehov navyše, pre Foggyho svet naruby, bez toho aby si nechal všetko vysvetliť. Či si dal všetko vysvetliť, ale aj napriek tomu to berie osobne akoby šlo len o neho? Superhrdinu asi nik nechápe, snáď len okrem jeho nepriateľov. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, u kterého jsem usnul. Flashbacky jsou čím dál tím nudnější. Kde kdo tu na dialogy pěje chválu, ale mně teda přijdou o ničem, laciný tlachání o hovně, co nemá žádnou hloubku (přitom na rozbor nové situace mezi Murdockem a Foggym jsem se těšil). Kingpin se teprve rodí, stejně jako Daredevil. A to je asi ten problém, proč mi seriál zatím moc nesedí. Čekám a srovnávám dvě famózní postavy, které tu ale jsou jen takoví dva naivní hňupové. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama