Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Hell's Kitchen se sice podařilo odstranit Fiska, ale na jeho místo nastupuje nová hrozba. Murdock a Foggy berou nového klienta, ale jeho minulost je pochybná. (Netflix)

Recenze (18)

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala opět z ostra a mně se to líbilo. Ovšem start o trošku slabší než u první série, ale stále skvělé.. Strašně se mi líbí, že když Daredevil zastavuje nějáký zločin tak prostě nečeká, a zabrání tak na dalším poškození... Například spiderman by tam začal dělat ještě nějáký nesmyslný píčoviny tanečky atd... a mohlo by se ještě něco stát... Také je nám představen nový záporák, který zatím vypadá dosti surově, ale nevím jestli se k Fiskovi vůbec příblíží, přeci jen Fisk je skvělý záporá, který má svůj skvělý příběh a minulost... Také se mi líbila konfrontace na konci, která jako každá bojová scéna je skvělá. Zatím docela tajemný začátek, který se mi zatím poněkud líbí.. [85 %] ()

mo cuishle

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Marvel's Punisher celé dvě série Frank neustále zdůrazňuje, že by nikdy neublížil ženám a dětem, když si v jednom díle druhé série myslí, že zabil ženu, tak se mu zhroutí svět a tady hned v prvním díle v nemocnici střílí po všech ženy neženy....Taktéž jeho rodinku mohli alespoň typově ponechat stejnou. Tady žena blond, tam bruneta...A český dabing Franka degradoval na měkotu. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otvírák druhé série je naprosto perfektní pilotní epizoda, která diváka instantně vtáhne do děje a naláká ho na další díly. Hned ze začátku musím říct, jak moc se mi líbí chemie a dynamika mezi hlavními postavami, především mezi Mattem a Foggym. Líbí se mi, jak se tento vztah od první série posunul a je strašně fajn sledovat jejich vzájemné interakce. Taky musím pochválit hudbu, která je velice dobrá, ať už samotný hlavní Daredevilův hudební motiv, tak např. hudební podkres při finální akční scéně. K příběhu, ten je zatím velice dobrý. Epizoda nám hned stanovila několik záhad a témat k řešení, díl navíc obsahuje strašnou spoustu opravdu úžasných momentů. Za asi nejlepší scény tohoto dílu považuji vystřílení irského kartelu, Daredevilovo prozkoumávání masokombinátu a samozřejmě finální scéna v nemocnici a bitka Matta a Franka. A sakra, Punisher? Viděli jsme ho dohromady asi minutu, ale už teď budí neskutečný respekt a strach. A jeho již zmiňovaný příchod do nemocnice považuji za jednu z nejvíc atmosférických scén Daredevila zatím a ta scéna, kde si jak terminátor jde pro svoji oběť, je prostě boží :D Těším se, až Punisher dostane trošku víc prostoru a Jon Bernthal bude moct ukázat, co v něm je, protože už teď působí kurde dobře. Hodnocení: 80% ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vstup do druhé série je opravdu velkolepý a už v počátečních pasážích divák dostává spoustu adrenalinu do žil. Osobně musím s potěšením konstatovat, že jsem se dočkal toho, co mi v předchozí sérii scházelo. A to byl, jak jsem předpokládal i jak jsem avizoval, příchod Punishera na scénu. Který byl opravdu velkolepý. Bang!!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama