Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2 (2016) (série)


Psi do přestřelky (S02E02)

(epizoda)
  • USA Dogs to a Gunfight

VOD (1)

Obsahy(1)

Murdock se vzpamatovává z útoku a Foggy s Karen se snaží svého nového klienta ochránit jak před zákonem, tak před dalším samozvancem, který se v Hell's Kitchen objevil. (Netflix)

Recenze (12)

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že jedna prohraná bitva neznamená prohranou válku je již potvrzená pravda. Válka stále pokračuje a to na více frontách, protože Punisher není jediným problémem, s jakým se Daredevil potýká a jaký mu působí nezdar. Akční scény jsou lahoda pro oko, atmosféra pro cit a v neposlední řadě je potěšeno i ucho vynikajícím hudebním podkladem. Vše do sebe zapadá a jako celek to působí ohromně. Nejde se odpoutat od obrazovky. ()

Hyssi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl. Oproti nastolenému tempu Daredevila se tenhle díl opravdu nepovedl... Málo akce, málo děje, málo napětí. V tomhle dílu jsem se prvních 40 minut nehorázně nudil. Ovšem pak přišla na řadu akční 20 minutovka a opět vše zpravila. Opravdu říkám to znova a znova akce v Daredevilovi je úplně famózní, jen škoda že akce v dílu moc nebylo. Ovšem celkově slabší průměr.. A ještě musím říct, že oblek Daredevila vypadá jak prdel z jednou půlkou. [48 %] ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek komiksů, o to větší překvapení je zjevení Punishera, seriál Punisher jsem neviděl, ale co je to za postavu samozřejmě vím. Jako mladý jsem se s ním seznámil ve hře a to je dostačující seznámení s oblíbenou postavou. O důvod víc se po tomto seriálu vrhnout na seriál Punisher. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další velmi povedený díl. Hned ze začátku musím zmínit Punishera, který je prostě skvělý. Ať už scéna v zastavárně, která je prostě perfektní, krásně ukazuje i pro neznalce komiksů charakter Punishera a zároveň má skvělou a nepříjemnou atmosféru. To platí i o akční scéně mezi Daredevilem a Punisherem, která vypadá nádherně, má skvělou choreografii a strašně se mi líbí přítomnost třetí strany, tedy policie, která stěžuje souboj jak Frankovi, tak Mattovi. Jinak, děj epizody je dost fajn, opět musím pochválit dynamiku Foggyho a Matta, navíc se mi docela líbí linka s Mattovým ohluchnutím a jsem zvědav, kam povede. A taky jsem si velice užíval finálních zhruba 15 minut, tedy samotnou policejní akci s Grottem a lákáním Punishera, jelikož to byla velice atmosférická a působivá scéna. Celkově velmi dobrá epizoda. Hodnocení: 80% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama