Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Murdock a Foggy se v procesu století pouští do žalobce, ale jejich klient tuhle hru hrát odmítá. Murdock se snaží udržet rovnováhu mezi oběma svými osobnostmi. (Netflix)

Recenze (10)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vztah Matta a Elektry se nam moc hezky prohlubuje. Je radost sledovat je na obrazovce, jak se Matt snazi najit cestu od ni, jen aby skoncil primo v jejim naruci. Frankuv pripad se take zamotava a vsoudni sini se nam rozehrava moc zajimave drama. Oe dejove linky se umne propletaji a podporuji. Scenariste stale za jedna. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika slabších dílech konečně dostáváme další výbornou epizodu. Takže rovnou začněme těmi negativními věcmi :D Upřímně, pořád mě udivuje, jak moc kolísavá je kvalita této série. Zatímco v minulé epizodě mě neskutečně bavila linka Matta a Elektry, tady mě naopak brutálně iritovala a moc nebavila. A já naprosto chápu její účel a kam směřuje, ale prostě obecně nejsem její fanoušek. Takže pojďme rovnou k tomu největšímu pozitivu. Daredevil je seriál o právníkovi a my konečně po 1 a půl sérii dostáváme zajímavý, komplexní a napínavý soudní spor, který je naprosto skvěle proveden. Pokaždé, když se seriál přesunul do soudní síně jsem zbystřil o 100% a akorát si užíval jakýkoliv dialog a jakoukoliv scénu. Počínaje samotnou přípravou na soud, přes Foggyho improvizovanou úvodní řečí, až po svědectví koronera, každý moment týkající se soudu The People vs Frank Castle je podle mě naprosto skvělý scénáristický ráj plný úžasných dialogů a monologů, atmosférických scén a spoustou dalšího. A celá právnická část téhle epizody je podle mě jedna z nejlepších věcí, které jsme se v 2. sérii dočkali. Navíc, díl vrcholí naprosto skvělou hádkou mezi Mattem a Foggym, která dává smysl z obou stran, každý z nich má svým způsobem pravdu a musím opět pochválit, jak skvěle je to napsané. Seriál nás očividně, pomalu ale jistě připravuje na moment, kdy si Matt bude muset vybrat mezi životem Matta Murdocka a životem Daredevila. A na to se opravdu hrozně těším. Hodnocení: 83% ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Matt už neví, kam dřív skočit. Zda se po nocích bít po boku Elektry coby Daredevil a nebo věnovat se svými opravdovými přáteli právničině v případu Franka Castlea, do kterého se se mnou kanceláří rozhodl jít. Soudní proces je jasným tahákem celé epizody, ale samotný vývoj spolupráce s maskovanou kráskou má něco do sebe. Už je ale na čase, aby se divák dočkal té pravé podstaty onoho seriálu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher přestal trestat a místo toho za něj bojují právníci. Z temného komiksu se přesouváme do parádně nasvícené soudní procedurálky. Je to zajímavý odklon, dobrým směrem. Občas toho akčnění bylo až dost a je načase trochu zvolnit, snad to příběhu prospěje. Sidekick s Elektrou je tak nějak nevyrovnaný, uvidíme jaké bude vyústění. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Když jsou Matt (Charlie Cox) a Elektra (Elodie Yung ) na nádraží, Empire State Building svítí modře a oranžově. To je znamení, že NY Mets nedávno vyhrál sérii proti Yankees. (Epistemolog)
  • „Semper Fidelis“ je latinská věta, která znamená „vždy věrný“ nebo „vždy loajální“. Ve Spojených státech je nejznámější jako motto námořních sborů Spojených států. Jinde je to společné heslo pro města, rodiny, školy a vojenské jednotky. (Epistemolog)

Reklama

Reklama