Reklama

Reklama

Pád domu Usherů

  • Španělsko Revenge in the House of Usher (více)

Dramatický příběh odehrávající se v prostředí středověkého hradu, kam zabloudí mladý lékař z Československa. S napětím budete sledovat, kam vede touha po vyjímečnosti, která je motivována bezohledností vedoucí často k vraždám a zrůdným zločinům, jež nenalézají soudce na této zemi. (Euro Video Film Informace Praha)

Recenze (2)

gumli 

všechny recenze uživatele

Na Franca celkom slušné,aj keď to nie je bohviečo.Lenže on má oveľa horšie filmy,aj keď je to pre veľa ľudí kultový režisér.Ale na vine si je aj sám.Nie je normálne chrliť film za filmom.V roku 1983 natočil 14 filmov,čo je už choré.Má ale aj celkom dobré filmy,tak jeden film z desiatich.Film je raz čiernobiely,raz farebný,a tak to ide stále dookola.Ale nemá to veľa spoločného zo známej poviedky od Edgara Allana Poea.Film je bez nahoty,žiadny sex a erotika,nič také.A to je na Franca trocha zvláštne.Ale pekné ženy tam nechýbajú,to by už vôbec nebol on.Tu v tomto filme nie je ale vôbec žiadny dom,je to hrad.Kto chce vidieť pravý film od dome Usherovcoch,nech si pozrie film z roku 1960 od Rogera Cormana. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Dle plakátu, galerie či zúčastněných to může nabudit zdání vydařeného eurotrashe, ale je to spíše jen další, a to velice krotká a poměrně nezáživná variace na Poeovu klasiku. Vydal Euro Video Film (č. 26) na VHS jako Pád domu Usheru. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama