Reklama

Reklama

Pět hvězd

(festivalový název)
  • Česko Životní volba (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh stojící mezi fikcí a realitou, ve snímku Pět hvězd režisér Keith Miller pozoruje vztah mězi dvěma muži – Primo, který vede gang a Johnem, mladým chlapcem, který se právě rozhoduje, zda je život v gangu tou správnou cestou. Snímek je portrétem dvou mužů, kteří usilovně snaží fungovat ve světě gangů, a zároveň intimním přemítáním nad mužstvím v současném městském prostředí. (FamuFest)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jeden ten moderní film. Je to aktuální téma, které trápí společnost, alespoň v některých koutech světa, ale je to podáno způsobem, který by ml být realistický, ale ve skutečnosti je silně vyumělkovaný. Ano, nestříká zde krev, protože tohle se v realitě neděje... Tohle je totiž silné, lidské drama. Ach jo, mně to moc silné nepřišlo. ()

Reklama

baclajean 

všechny recenze uživatele

Dosť dobre spracované poukázanie na to, ako to dnes v istých častiach chodí, rešpekt je to najdôležitejšie, zrada sa neodpúšťa, ulica je nemilosrdná. Každý ďalší deň je vlastne výhrou, pretože človek nikdy nevie, čo a odkiaľ môže prísť. Aj blízki dokážu zradiť, no a treba sa obracať, aby vlastná rodina bola uživená. ()

Bejk518 

všechny recenze uživatele

Na pět hvězd to rozhodně není...a vlastně ani na ty čtyři. Lehce nadprůměrné drama, na které však další den zapomenete... ()

Foltas007 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jedno z největších překvapení letošního filmového roku, alespoň pro mě. Čekal jsem hektolitry krve, kalhoty níže než u kotníků a kšilty, tak perfektně rovné, že by podle nich šlo rýsovat. Ani jednoho se mi nedostalo. Dostalo se mi dramatu, které svým osobitým stylem vypráví příběh lidí, pro které je ulice to jediné co mají... 75% ()

Reklama

Reklama