Reklama

Reklama

VOD (1)

Navzdory námitkám se do boje proti Kilgraveovi připojuje Trishin nový přítel Simpson. Jessica prochází důležitým životním zlomem. (Netflix)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně další opravdu skvělá epizoda, která má zajímavou a dobrou dějovou linku a spoustu výborných momentů. Začněme s celým tím příběhem, který se točí okolo únosu Kilgrava a plánování této akce, a je to super. Hlavní trojice postav má mezi sebou skvělou dynamiku, děj je strašně zajímavý a poutavý a samotná akce, tedy konfrontace Kilgrava, je brutálně napínavá scéna. Když už jsme ho zmínili, tak ano, opět to musím říct, Kilgrave je skvělý. David Tennant si tuhle postavu hrozně užívá, Kilgrave má strašné charisma a i přes to, že je ho tady podstatně víc, než v minulých dílech, stále si udržuje takovou záhadnost a mysterióznost a líbí se mi, že ho seriál ukazuje opravdu jenom tehdy, když je to potřeba. A taky mi přijde dost super ten zasekaný zvukový efekt, co hraje v soundtracku pokaždé, když je Kilgrave na scéně, což krásně doplňuje celou tu záhadnost kolem něj. I přes to, že s epizodou mám pár problému (třeba celá ta myšlenka, že si Kilgrave platil nějakou firmu, která ho v případě nouze převeze do bezpečí :D to bylo fakt divný), je to skvělá atmosférická epizoda se zajímavým dějem a opět, výborným záporákem. Hodnocení: 82% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda přinesla mnohé zajímavé události, děj byl často doplňován flashbacky- záměrně píšu doplňován a ne přerušován, protože všechny tyto retrospektivy byly k věci a odhalovaly zatím jen tušené skutečnosti. I přes slabší souboj s bodyguardy a naprosto neuvěřitelné chování Malcolma, když se rozhodne zahodit drogu, hodnotím pěti hvězdičkami. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama