Reklama

Reklama

Piaceri erotici di una signora bene

  • Francie Shining Sex (více)
Sci-Fi / Drama / Thriller / Erotický
Itálie / Francie / Belgie / Švýcarsko, 1976, 105 min

Recenze (4)

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Takový Franco mi vyhovuje. Precizně zpracovaná forma, krásné lokace, atmosféra jak z jiného světa, detailní erotika a skoro až psychedelické záběry moderní architektury, avantgardních budov a extravagantně zařízených interiérů. Děj naopak velmi řídký, snový, možná i různě interpretovatelný, ale dostatečně bizarní a neobvyklý na to, aby diváka zajímal a bavil. Samozřejmě to není nic pro mainstreamové publikum, pro které bude tenhle film dozajista nekoukatelným nudným trashem. Doporučuji jen divákům, kteří podobné fetišistické obskurnosti vyloženě vyhledávají, nebo skalním Francovým fanouškům, kterým se taky začínám pomalu a jistě stávat. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr z tvorby makera Jesse Franca (zde jako Dan L. Simon), téma vědecko-fantastické, ke kterému se vrátil v roce 1986 v remaku "Sida". Návštěvníci z cizí planety unesou atraktivní striptérku Cynthii, kterou zneužijí k vraždám za pomoci vtírání krému do jejího těla. Velké překvapení v podobě vyholeného genitálu hlavní hrdinky Liny Romay, věrné souputnice geniálního režiséra. Viděl jsem ji v mnoha filmech, ale takto ještě ne. Zřejmě to má souvislost s dějem příběhu, kdy se krém vtírá i do intimních partií a je třeba vše podat názorně. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden Franco hlavne pre zasvätených. Dlhé, hypnotické scény, voľný dej, bizarná architektúra a atmosferické prostredie ako z kraja sveta. A samozrejme veľa, veľa Liny Romay. Mne to sadlo. EDIT: Toto je neskutočný artový slow náladový dreamlike erotic sf hororový mindfuck😀S úžasnou architektúrou a atmosférou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama