Reklama

Reklama

Meredith Davisová není zrovna vzorem pro mládež a učitelkou se také stala z úplně jiných důvodů, než aby jí byla. Přesto si zkažená úča dobude srdce svých žáků i kolegů. (TV Nova)

Recenze (14)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Bad Teacher je typickým příkladem naprosto zbytečného seriálu, jehož přechod z velkého plátna do bedny nedává absolutně žádný smysl. Charaktery jsou otravné, z hlavní postavy se vám bude chtít brečet a za největší sprosťárnu je zde považována zmínka o penisu. Místo nekorektního humoru zde zkrátka nastupuje téměř rodinná podívaná a za přesnou Cameron zde přichází megaotravná Ari Graynor. Od tohoto dejte ruce i oči pryč. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně nesympatická a namyšlená kráva po rozvodu přijde o všechno, ale nevzdá to a rozhodne se učit na základní škole, aby tam mohla lovit bohaté a hlavně rozvedené otce... Opravdu, nápad hodný génia... Původní film jsem neviděl, ale po téhle nudné kokotině se na něj určitě ani nepodívám... Bez vtipu, zoufalé, trapné, zapomnění hodné... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak tomu já říkám seriálový R.I.(P.)make !! Navzdory výtečnému castingu nesmírně otravný a špatný sitcom vycházející z úplně průměrného filmu.. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Po pilotu (víc nebude) - další (třetí?) seriál podle filmu a to ten nejhorší. Hodně, hodně špatný sitcom, kde je jeden povedný vtip na padesát pokusů a herci, no Ari Graynor je jedním slovem příšerná. To asi stačí. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Za mnou tří díly a seriál, ačkoliv přináší něco nového oproti filmu, moc nebaví. Kamenem úrazu je skutečnost, že seriál je "odhozenina" filmu s Cameron Diaz. Diváka tak vlastně kromě nového castu nečeká zas tak nic nového. Hlavní děj seriálu (aneb chudá rozvedená učitelka si na škole kde je podezřele až moc rozvedených tatínků s plnou peněženkou) je stejný. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

zoufale nevtipná a neskutečně otravná záležitost,u které jsem nedokázal dokoukat pilot.a to je u sitcomu opravdu kumšt...0% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka je sexy, ale to je tak nějak všechno. Klišoidní převedení již tak průměrného filmu Zkažená úča do podprůměrných seriálových vod - řekl bych, že úča se v programu dlouho neohřeje. 40% [seriál "nečekaně" ZRUŠEN] ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 36 Dokoukáno: 21 Zahozeno: 21+1 _ Měl jsem co dělat abych vydržel aspoň ty tři epizody. Herecky hrůza (Kristin Davis je vyjímka), děj nijaký a humor žádný. Celý to je hodně trapný a nudný. 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Hlavně prosím neporovnávat s filmovou Cameron Diaz….to prostě jedním slovem nejde. I když mne příliš nezaujala ani Kazdanova čtvrtá cenová lektorka, tak její levnější televizní kopírka je prostě a jednoduše levnější televizní kopírka. Bohužel, když vycházíte ze špatného filmu, tak musíte být sakra Ježíš, aby jste vodu přeměnili na víno! A tady se Ježíš rozhodně nekoná…..spíš takovej malej Ježíšek. Každopádně i průměrným Ježíškem se dá zahrát průměrné divadlo. ()

Sparky 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní, jak špatně je tenhle seriál hodnocen ale mě opravdu baví. Všechny postavy jsou tak krásně ujetý. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Je to tak povrchní, přehrávané, umělé až k pláči že je to k smíchu.. Slova jako moje bikinhodné tělo, dlouho nezapomenu.. 8D ...a nakonec tam děti vychovávají tu dospělou úču, takže trpělivost růže přináší, vše se pak obrátí po prvním díle. ()

KapitanKuraz odpad!

všechny recenze uživatele

Strasna sracka, pozeral som par dielov (presnejsie tri mucive) a to len, len vdaka Sare Gilbert , ale stale nechapem ako sa mohla tak zhodit. Presnejsie, v hlavnej ulohe skareda opica, ten hansen moze tak akurat smrdiet v burning love a tak to ide s osadenim nechutakov, kus,po kuse. PS barani roh strceny konecniku , ci toto,... ()

Reklama

Reklama