Reklama

Reklama

Exorcismes et messes noires

  • Francie Exorcismes et messes noires (více)

Obsahy(1)

Duševně vyšinutý kněz vynáší své vlastní inkviziční soudy. Stává se posedlým posláním vyhnat ďábla z těl prostitutek a striptérek. V pařížském nočním klubu si vybírá své "hříšnice". Na cestě vymítání ďábla neváhá dívky zavraždit. (RetroMan)

Recenze (3)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Jess Franco natočil a řádně si užil film, který by lépe seděl na něj samotného. Kněz na své křižácké výpravě se pokouší zbavovat svět lehkých holek v jednom pařížském klubu. Na to, že film natočil Franco, se jedná o malý úspěch, protože jeho role kněze mu dokonale padne. Jedná se vlastně o kriminálku. Policie pátrá po masovém vrahovi, který vraždí rituálním způsobem, jako by se snažil vymítat ďábla z těl hříšnic. Svůj příběh také sepíše a odevzdá místnímu nakladateli lechtivých časopisů. Zajímavostí filmu je, že postava kněze pochází z Československa odkud utekl do Německa, kde řádil podobným způsobem. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Variace na Exorcistu z dílny proklínaného klasika žánru Jesuse Franca, který si zde také zahrál hlavní roli kněze. Ten je přesvědčený o tom, že řada dívek (samozřejmě mladých a poledných) je posedlá ďáblem a tak se ho z nich pokusí vyhnat. Mučením. Tahle Francovina (můj pracovní název Francovka se zatím nesetkává s pochopením) rozhodně nepatří mezi režisérova nejlepší díla. Lina Romay je sice kočka a má v sobě jiskru, ale film sám je utahaný i pro příznivce španělské odnože eurohorroru. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celú hodinu aj pol sledujeme erotické scénky všeho druhu, od sado maso cez lesbo až po torture a pritom zisťujeme, že to vlastne nieje o ničom inom. Akýsi ( predpokladám ) impotentný chudák posiela na onen svet jednu ´´posadnutú´´ kočku za druhou. A ďalej? Ďalej je len mimoriadne trápny záver, ako vyšitý. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama