Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy pro něco takového? Bohužel, níž se jít nedá, i kdybych se stavěl na hlavu. Substance všech čtyř viděných (konzistentních) dílů je simplexně komplexní až k závrati, takže se každý nechá vidět i vícekrát. Jakoby legendární Česká soda porodila bastarda, který se zřekl matčiny tvůrčí metody programové trapnosti a teatrálnosti a přiklonil se (v tématickém zúžení) k pofidérnímu ideálu adekvátního zrcadlení. Častá přílišná loženost a bulvární prohumorné přehanění nijak nepřekážejíí tématicky přiměřené formální dokonalosti ani obsahové výstižnosti. PR tah na branku odzbrojující, detaily epesně přísné. Drobnosti jako preludace Krylova Anděla jsou neuvěřitelné, ale naprosto sednoucí - česká bramboračka posledních 24 let v kostce. Na Streamu nyní figurují 3 epizody, ale ještě jedna jiná je zde: http://www.youtube.com/watch?v=xDWlOECjfQs. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus je to trošku doslovné, na druhé straně oceňuju, že autoři zjevně o realitě v pozadí něco vědí. Po prvních asi pěti dílech se pořád ještě bavím. Nejlepší fór, když se snaží najmout Sandru z Ordinace do role milenky Slávka Sobotky, aby nepůsobil jako slaboch: "Jasně, jsem herečka, to není problém.. ale s tímhletím, to se nezlobte, to nemůžu. Maximálně líbačka." ()

Reklama

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Tohle ja naprostá pecka. Tvrdá, trefná, bez servítek. Snad každá kauza prošla touhle kanceláří. Dokonale vykreslený lobbistův život. Kolikrát člověk neví jestli se smát, brečet, nebo jen zůstat zítat s otevřenou pusou. Na české internetové scéně asi nejlepší internetový seriál. Vyšehrad se tomu dost přibližuje, ale Blaník je prostě Blaník...90% ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

V seriálu Kancelář Blaník vídáme Tondu Blaníka, který řeší se svými asistenty problémy politiků ve své kanceláři. Každý jednotlivý díl má svůj děj.. První moje setkání s tímto seriálem probíhalo takhle: Byl jsem u počítače a zrovna jsem otevřel stránku Stream.cz. Podívat se co na ní nového. Uviděl jsem ikonku seriálu K.B ( Jsem líny pokaždé sem psát celý název seriálu. Snad bude tato zkratka stačit. Kdo tu zkratku ještě nepochopil: K.B= Kancelář Blaník.) Dotkl jsem se silně svým prsem levé ruky pravé části myši. Video začalo.. ,, Co to je? Na to se nebudu koukat!! Je to sprostý a kamera se klepe!!" Tohle byli mé první dojmy. Po pár letech jsem dal tomuto seriálu šanci.. a předtím jsem se mýlil. Tento seriál mě dokázal rozesmát a nikdy mě ,,nedonutil" říci: ,, To je NUDA." Protože jsem již o pár řádků výše jsem psal, že každý díl má jiný děj. Z toho vyplývá že se neopakuje, což je jedině dobře. A tento seriál je výborný také díky samotnému Marku Danielovi ( Tonda Blaník), který tomuto seriálu dodává značnou šťávu. Tento těm, kteří mají rádi politický humor.. Celkové moje hodnocení: 92% Kamera: 8/10- Vypadá amatérsky(vzbuzen dojem autenticity) a to je jedině dobře... Scénář: 10/10 Obsazení: 9/10 Efekty: 8/10 ( Nevzpomínám si jestli v seriálu nějaké byli.. TO JE JEDNO!!!) ()

Copcorn 

všechny recenze uživatele

Geniální český seriál! Nejprve mne vůbec,ale vůbec neuchvátil a po pár dílech jsem to vzdal. Nyní se však jedná o jeden z mých nejoblíbenějších seriálů na streamu, který vyniká osobitým stylem, perfektní satirou na současné dění a opravdu vynikajícím scénářem. O hereckých schopnostech Marka Daniela ani nemluvě. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (24)

  • Seriál se jmenuje Kancelář Blaník, protože pouze název "Blaník" již chrání registrační známka. (Hawaj)

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama