Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tonda Blaník je po tříměsíční pauze v plné parádě zpět! Tonda Blaník zase jede jako parník! Jenže... pod vlivem zjevení z poslední epizody druhé série nabral parník docela šokující směr. Lenka se Žížalou jsou nuceni svého šéfa nějak vyléčit. A možná dojde i na vymýtání zlých duchů. (Stream.cz)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nic takovýho mu nezařídím. To by byl podvod." Dobročinný lobbista je štěstím pro národ a neštěstím pro seriál. Tonda páchající dobro je pro mne zkrátka neakceptovatelný, takže jediné, co v tomto díle stálo za to, byl Tondův návrat ke své podstatě. Hurá! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonda Blaník se vrátil v první epizodě třetí řady stále ještě pod vlivem nejvyššího pravdoláskaře,ale po celý díl mě výborně bavila konsternovaná dvojice Lenka-Luboš,Žížala dokonce sebral odvahu k tomu,aby zavolal Liborovi,čímž Toníka zachránil v nouzi nejvyšší a návrat pravého Blaníka byl velkolepý. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl dostane pochvalu. Výborně navázal na závěr minulé řady a hlavně se nebál vykročit z řady a zkusit něco jiného. A navíc se to povedlo. Takže jen tak dál a neusnout na vavřínech. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších fláků. Pozorovat Tondu jak dělá dělá dobré skutky a jeho podřízené, jak jsou z toho nešťastní je trochu zvrhlá podívaná. Naštěstí Václav vše v dobré obrátí a Lenka se Žížalou jsou štěstím bez sebe, že jsou z nich zase píčusové. ()

Reklama

Reklama