Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (238)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tredžik Majk XXL aneb Druhá travestišou Čuníka Tatůma je, fundovaně vyjádřeno odbornou filmově teoretickou terminologií, „retardovaná ultrapičovina“, kterou lze směle označit za nejkolosálnější buzerantskou trapárnu dekády. Než mě zase nějaká nedbale oholená „krasavice“ označí za homofoba, rád bych podotknul, že jsem si naprosto vědom primárního předurčení tohoto veledíla jako kulisy pro sebeprstění pronikavě inteligentních, obézních a upocených čtenářek Padesátí odstínů neohrabaného ukájení zanedbávaných štěrbin, odhodlaných průzkumníků mužských rekt a předčasně potracených, dosud nemenstruujících hrdých dcer hajzlbáb a operátorů hovnocuců, jejichž jediným smyslem života je pištět na koncertech chlapeckých homokvartet. Na druhou stranu si však myslím, že i sebedebilnější gájprájd lze natočit alespoň kapku smysluplně a s trochou grácie, a ne tak, že partička vysolárkovaných, metrohomokládních princezen včele se špatně vyrýsovaným šimpanzem Čuníkem a certifikovaným řiťopichem žužu Bůmrem jede dvě hodiny autobuzem na výleteček a plácá přitom buzprecedentní pičoviny natolik sofistikované, že o jejich sepsání snad museli požádat nějakého sexuálně dezorientovaného chovance (-kyni) Střediska pro léčbu mozkových dysfunkcí se sídlem v kalifornském Sakradementu. Závěrem hošššy předvedou za doprovodu nemilomrdně krutohustých bítů negerských přednašečů sestavu neurotických kopulačních homopohybů, nechají si od pár nadržených intelektuálek očichat v kožených kalhotech brutálně zapařené rozkroky, pročež na ně zamrkají zpoza tangové šňůrky lascivně vykukujícím kakaovým okem. Upřímně nepochybuji, že při tom vzrušením zacukalo v nejednom konečníku a mnohá otylá ruka našla mezi zapařenými faldami daleko snáze díru v notně uleželém sýru, avšak to, co tomu předcházelo, je natolik buzelstnou ukázkou čiré scenáristické debility, až to musím prohlásit za nejhrůznější zážitek za posledních deset let. Samozřejmě hned po Birdmanovi. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jedna jediná scéna měla vtip a to ta na tý benzínce. Tu jsem ocenil i já a docela jsem se zasmál. Zbytek je pro mě nepochopitelné filmařské monstrum, které ukazuje druh popkultury, která je u mě vysloveně mimo. A kdyby se někdo chtěl rozčilovat nad tím, proč jsem na film vůbec koukal, tak podotýkám, že jsem ho shlédnul náhodou a v podstatě omylem. Říkal jsem si, co by mohlo být na tomto filmu jiného od prvního dílu. Ve výsledku vlastně skoro nic. Jen na rozdíl od prvního dílu ten druhý působí, jak kdyby u scénáře někdo tahal kočku za ocas, aby vymyslel něco jiného, než to, co už jednou někdo vymyslel. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14,8miliónaTržby USA $66,013,057Tržby Celosvetovo $122,513,057Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,526,099Tržby za predaj DVD v USA $6,764,717║ prázdna bublina, už prvý diel mal dosť povrchný dej ale tu to pre istotu nemá žiadny, ak by to v poslednej štvrtine nechytilo trochu šťavu pri striptízových tanečkoch tak teda by išlo o nepekný prázdny výplach, Channing Tatum začína byť čoraz viac väčšie herecké drevo, dokonca aj Jay Courtney je znesiteľnejší oproti nemu, v podstate tu dokopy nič nefunguje a rutinná réžia tomu len dodáva nemohúcnosť na vrch, strata času /videl v kine: 25%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Warner Bros. (New Line) // Počet premietajúcich kín v USA: 3,376 // Otvárací Víkend v USA: $12,857,184 // ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Banda čtyřicátníků si jede dokázat, že jsou ještě borci.. a ženský z toho vlhnou. Aby ne, po čtyřícítce jsou přeci v nejlepších letech a pokud jim stále funguje pánev jako pánův ve filmu, vrrrr. Magic Mike XXL má o proti jedničce jednu nevýhodu, stojí za ho*no. A za tak dlouhou stopáž, je tam na můj vkus málo zadků! Každopádně má můj velký obdiv obsluha benzínky, protože já bych tak dlouho kamenou tvář neměla a strááááášně jsem záviděla Amber zrcadlový tanec, nebo jak to nazvat slušně :D Ale nebudu lhát, koukalo se na to pěkně :D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Z jednotky si pamätám len McConaugheyho a Tatuma, ale prežil som ju. Čo sa nedá povedať o dvojke, počas ktorej som zomrel (ale prežil som to). Nevraviac o tom, že som sa ako heterosexuál pri pozeraní filmu o striptéroch cítil... zvláštne. I potenciálne nudné (a dlhé) scény, ktoré by u Soderbergha boli hypnotické (zazobané paničky v čele so zabudnutou Andie McDowell, „dom hriechu“ so zabudnutou manželkou Willa Smitha), sú v podaní nového režiséra nudné, preukrutne dlhé, takmer k neprežitiu. Ako keby vám v poľných podmienkach amputovali pravú nohu kvôli gangréne a na konci by zistili, že gangrénou bola v skutočnosti postihnutá ľavá. Vrcholom je nudné finále a prirýchly koniec, kedy sa nestihneme dôstojne rozlúčiť s postavami. Striptérske vystúpenia tu takmer nie sú (!), čo je trocha ako keby v Rambovi nebol Rambo. Namiesto nich prichádzajú dlhé dialógy o ničom a s postavami, ktoré nemajú čo povedať (lebo sú to hlúpi striptéri, sorry). Plusy: minimalistický Tarzan, akceptovateľný Tatum, dve tri ako-tak atmosférické pasáže a „naked nude sex“ Amber Heard, ktorá po stretnutí s Tatumom mení sexuálnu orientáciu z bi na prísne hetero. Ledva-ledva dávam "až" 2*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To bylo zábavy. Vysloužilí striptéři vyrazili na své poslední vystoupení, občas někoho potkali a vůbec nic se přitom nestalo. V poklidu jsem při jejich cestě podřimoval, nic zajímavého mne nerušilo, ale pak to přišlo - velkolepé finále. Nic nudnějšího jsem už dlouho neviděl a tak jsem pořád doufal, že chlapci vytáhnou ze slipů své neoriginální kostýmy hasičů, policistů či pilotů a pořádně to rozjedou. Nestalo se tak a já tu hvězdu dávám jen a jenom za jejich konferenciérku Rome, která tomu nudnému chlapskému obnažování dodala alespoň trochu šťávy. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tématika filmu mi nevadí a první díl nebyl vůbec špatný. Druhý je ale jedna velká nuda bez děje, kterou Channing nemůže zachránit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh je tak trochu značka a když na ní chce někdo parazitovat, cílový zákazník to vesměs odhalí. První kus kritici docela brali, diváci hojně otvírali peněženky, takže dvojka je logickým vyústěním. McConaughey udělal stejně jako režisér pápá, Tatum zůstal a po třech letech se mu zachtělo i pódia. Než na něj ale pořádně vyleze, musíme sledovat dost mdlý oblouk, který není ani zajímavý, natož aby v něm zaznívaly alespoň trochu slušné dialogy. Řeší se tu neatraktivní bolístky našeho striptýzového uskupení, někteří herci jsou trestuhodně nevyužití, vystoupení je pomálu a vlastně ani nevím, co si o nich myslet. Za život jsem viděl naživo asi tři nakrucující se striptérky, tohle je pochopitelně úplně jiná liga, založená na fyzicky fascinujících pasážích, jen tak trochu pro jiné pohlaví. Dietní tři hvězdy!! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dvojka ještě nudnější než jednička. Opět jsem se utvrdil, že tento film není pro chlapy. Tento film je pro žánr komedie urážkou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas se stane, že některý film překvapí a vydělá více peněz něž by se čekalo. To si pak sednou moudří lidé a dají hlavy dohromady. Jenže bohužel je napadne dát dohromady i díl druhý a vůbec jim nevadí že původní film byl vlastně ukončen, vše bylo řečeno, navíc obsahoval v té době hodně stoupajícího Matthewa. Pochopitelně ten již nemá zapotřebí někde ukazovat svůj holý zadek. Svou kariéru si vydřel a soustředí se na zcela jiné role. Chápu. Ovšem nechápu proč šel do téhle břečky Tatum. Copak nečetl scénář? Děj jsem nenašel a druhou hvězdu dávám za vynikající pecku I want it that way. 30% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slabota. Pri jednotke som sa ešte bavil, toto nemalo snáď žiadny príbeh a s bledého priemeru to vytiahol hlavne Joe Manganiello. Tanečky sem, tanečky tam a len pár krát som sa zasmial, inak nič moc. 60% - 3* ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Sice už bez překvapení, ale Magic Mike si pořád uchovává svůj šarm. Tanečních a všeodhalujících vystoupení je sice o něco méně, zato jsou tu parádní dialogové výměny a opět výtečný soundtrack. Finální směska je bez debat parádní a na dokonalé postavy Tatuma a Bomera bych klidně koukal pořád. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, ani jednička nebyla kdovíjaké veledílo, v rovině "dramatu bez větších ambicí" ale jakž takž fungovala. Dvojka už nefunguje ani v této rovině, ba co víc, je de facto bez příběhu. Choreografie opět dechberoucí (pokud vám předtím přišly erotické, tak bůh s vámi xD), Tatum opět zlatíčkovatý, ale věřím, že uplakanost "XXL" každému nesedne. P.S.: Hodnoťte laskavě film a ne to, že se musíte s přítelkyní koukat na vlnící se chlapy. Tohle je filmový web, ne fórum pro raněná ega. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

O triedu horšie ako jednotka, všetko tu je postavené len na akejsi úbohej snahe, že ešte aj po štyridsiatke je čo ukazovať - nuda ako remeň, trápne a bez humoru. Tu ani nie je čo veľmi o filme písať, pretože do desiatich minút je z hlavy nenávratne preč. 20/100 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

O nic horší než jednička, přesto dost jiná. Tam, kde se předchůdce snažil o nějaký ucelený, relativně vážný příběh, tam se dvojka rozhodla jít cestou odlehčené letní road-movie. Více humoru, hlášek - podstatně méně drama. A to se povedlo. Dámy jistě ocení vypracovaná těla hlavních postav, slušné choreografie (ač ne tak propracované jako v jedničce) a pestrý výběr doprovodné muziky. Čekal snad někdo něco víc? I jako "necílovka" jsem se u překladu dobře bavil po celou stopáž filmu a mohu ho s čistým svědomím doporučit. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ze sociálního dramatu už je jen výrazně stylizovaná atrakce, která ač má uprostřed pár hluchých míst, poměrně dobře baví zajetými charaktery a mnoha zábavnými momenty. Vizuálně už to není tak zajímavé a vychytané jako jednička - Steven Soderbergh se za kamerou a ve střižně asi tolik nesnaží, když není sám sobě režisérem - nicméně jako popcornovska je to zkrátka a jednoduše OK. Palec nahoru za to, že si tvůrci dali práci s lepším vykreslením vedlejších postav, které je chvílemi výrazně hlubší než v běžné spotřební komedii. ()

Reklama

Reklama