Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (238)

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler(!): Stáří známí jedou na vystoupení autem, to se vybourá (protože řidič zavře oči, což je logické, to přece každý řidič za volantem běžně dělá), takže si musí sehnat nové auto, dojedou do cíle a předvedou své vystoupení. Tolik děj celého filmu, zábava se nekoná, striptýz také ne, vlastně nerozumím tomu, proč to někdo kladně hodnotí. Ztráta času. Více děje uvidíte v každém večerníčku.... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě jako pro mnoho jiných žen "romantická komedie" - přesto, že víte, že je to totální s*ačka - kouknete se na to :) Já na romantické filmy nejsem. Tenhle film jsem si pustila, jelikož jsem viděla první díl - příjemně jsem se bavila a od dvojky jsem nečekal opět nic náročného a extra úžasného a chtěla jsem se jen příjemně "pokochat" :) A to jsem se kochala velice úspěšně :) Je tam skvělé obsazení - ať už z původní sestavy, ale příjemně mě překvapila Jada Pinkett Smith a Andie MacDowell, která se své postavy rozhodně nebála :) Závěr filmu se mi líbil nejvíc, jelikož se to tak skvěle uzavřelo a poslední píseň je jedna z mých oblíbených a je to skvěle zakomponované do "vítězství". Snímek má plno dobrých hlášek, hlavně úžasnou hudbu (na soundtracku je ale úplně něco jiného) a hlavně vynikající choreografii :) Jo a vím, jaký s tím byl u nás (nejen u nás v ČR) udělaný poprask ohledně premiéry a speciálně vytvořených večerů pro dámy - a vůbec se tomu nedivím - to musela být bomba tohle vidět v kině :) :) ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, proč jsem si film pustil. Vlastně vím - docházejí mi komedie, které jsem ještě neviděl a tak se pouštím i do podobných zrůdností. Jediná zajímavější postava - Dallas (Matthew McConaughey) je pryč a takový ten "šok" z neokoukaného tématu přešel už v prvním díle, který se dal pokládat za modernější verzi skvělého The Full Monty (Do naha!). Abych jen neplival, choreografie je skvělá a závidím lidem, kteří se umí hýbat. A pár momentů k zasmání ve filmu taky je, třeba scéna s prodavačkou na pumpě je boží. Jako celek je to ovšem z mého pohledu nepoužitelné. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil a byl svým způsobem originální. Proto jsem se na dvojku těšil, že se parta striptérů v čele s Channingem Tatumem vytasí s něčím novým a větším jako minule. Bohužel se tak nestalo. Místo toho sledujeme road movie po Americe a ve finále nic moc show, na které sice bylo plno vlhkých ženských, ale z pohledu toho striptéra bych se po zádech neplácal. Nicméně pár dobrých scén tu bylo a velmi dobře se dívalo na Jedu Pinkett Smith. Každopádně se z tak neokoukaného potenciálu dalo vyvařit více. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ostal som veľmi sklamaný z Magic Mike XXL. V prvom rade tu máme kompletne zavádzajúci trailer, ktorý nám ukáže najviac z poslednej polhodiny filmu, kde sa film konečne trošku zdvihá a chytá čaro Magic Mika lebo inak je to len roadtrip film, kde sa toho udeje strašne málo a najviac tomu dávajú akurát dialógy medzi hrdinami. Ale aby som bol férový tak poviem, že scénka z benzínovej pumpy je podľa mňa highlight filmu a jeho komédie. To naozaj stojí za to. Ale inak je najväčší probém tohto filmu fakt, že je veľmi rýchlo nudný a trvá skoro dve hodiny. A keď sa človek pri sledovaní nudí a dostane málo toho, čoho by chcel dostať viac, je jasné prečo má film problémy. Prvý film bol podľa mňa dobrý, ale toto je skôr len náznak toho, čo robilo prvý film dobrým. Nie je to zlé, ale rozhodne to nie je to čo som od filmu čakal. Sklamanie. Hodnotenie: C ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama