Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (254)

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že ten fakt, že jsem neviděla posledních patnáct minut, a vůbec mi nechyběly, mluví sám za sebe. Celý koncept je naprosto trapný a vulgární, humor je debilní, hrůza. Vůbec mne to nebaví, nepřijde mi to ani trochu vtipný, nikdo mi tam není sympatický, přesto je to ale pořád trošičku lepší než američtí příbuzní tohoto žánru. Ale i tak, je to odpad!. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Zázrak to není, ale pobavil jsem se docela dobře. Na rozdíl od hloupých prciček, které jsou jen zcela trapné, je tohle chvílema docela vtipné a navíc jak mladičká "amftka" (která je hodně dobrá komická herečka i dneska a myslím, že životní role ji čeká na stará kolena, až jí vycpou tváře, nasadí rovnou kratší paruku a ztvární Madam Merkel v životopisném filmu - uvidíme, kam se svět vyvine, pokud normálním směrem, moc kladné a pozitivní to nebude...), tak především Felicitas Woll byly opravdu roztomilý koťata a scéna Diany na kole byla zcela, ale zcela famózní a hlavně originální. Jinak, nemívám ve zvyku kritizovat místní hodnotitele, ale taková přehlídka debilních intošských "sebeprezentací" se najde u málokterého filmu. Vyjímkou je třeba Qsudio, který to vystihl naprosto přesně a navíc ví, o čem píše, ale spíš typická Galadriel vyhrává pomyslné dno se svým hodnocením: "Trapné a ještě německé". Přesně tyhle typy lidí nesnáším, jsou to totiž to samí, co si anonymně vylejvaj svoje komplexy méněcennosti a v přímém kontaktu s Němci jsou ti nejpohotovější a nejaktivnější anální alpinisté. Jinak tohle je zábavný film, rozhodně zábavnější než cokoliv, co se podobného natočilo kdy u nás na podobné téma a ty kecy o německých filmech si už taky strčte všichni za klobouk, Němci filmy točit umějí a rozhodně líp, než kdokoliv u nás, protože když vezmu třeba jen malý výběr, tak Životům těch druhých, Bornholmské ulici, Věži a nebo nakonec i Good Bye, Lenin! se žádný z našich tvůrců s výjimkou Hřebejka nepřiblížil ani na vzdálenost dělící Plzeň od Mnichova..... ()

Reklama

Bollek 

všechny recenze uživatele

Přes to slabé hodnocení to asi stojí za vidění. Jako mladší jsem to považoval za skvělý film, dnes nechápu proč. Asi kvůli tomu množství mě tenkrát zakázané erotiky. Má to zábavnější i nudnější části, ale že bych se při nějaké scéně přímo smál, to se asi říct nedá. Příběh možná má trochu něco do sebe, ale opravdu jen trochu. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to po letech konečně viděl. Docela jsem se toho bál, ale kromě stupidního tématu prvního orgasmu jsem se královsky bavil. Samozřejmě nějaké ty prsa a podobně tomu přispěly...taky samozřejmě krásnou Karoline Herfurth. Asi půjdu proti davu, ale já dávám 4*. Dnešní teenager komedie už mi přijdou takové suché. Bohužel. ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Ale nie ! Nemecký film o sexe? Je to príšerná hrúza snaď jediný dôvod prečo nedávam odpad je scénka s orgazmom na bicykli to je jediná scénka ktorá ma ako tak dokázala pobaviť. Inak nevidím na tomto úchylnom snímku nič zaujimavé a toto teda podla mňa určite neni film pre teenegerov kde by sa niečomu mohli priučiť alebo zasmiať.. ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama