Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Ale ano, bavil jsem se... jenomže to mi bylo tak sedm. Po letech se musí uznat, že herci jsou nesympatičtí, z čehož plyne, že co u Culkina a spol. bylo skvělé, zde je špatné. Použití samotného názvu "Home Alone" a ústřední melodie bych nenechal projít bez trestu. Nakonec tedy aspoň jedna hvězda, a to kvůli mému mladšímu já, protože pro takovou věkovou kategorii to je určeno. Jinak si myslím, že když už třetí díl, tak ještě tak circa r.1994 s Culkinem a to naposledy. Mimochodem, viděl jsem i čtvrtý díl a nad tím se už tuplem nemá cenu pozastavovat. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Pouhopouhá vykrádačka prvních dvou dílů. Ještě bych překousl, že zde nahradili M.Culkina, tak nesympatickým hlavním hrdinou, ale to, že je to celé bez nápadů a nudně natočené, vě mně po celou dobu vzbuzovalo pocit nepříjemného přiživování na popularitě stejnojmených snímků. Nic zde není originální či ozvláštňující. Žádný mimořádný herecký výkon či nápaditá kamera. Zkrátka nudná zbytečnost. 2/10 ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Alex D. Linz - (Alex Pruitt) +++ Olek Krupa - (Petr Beaupre) +++ Rya Kihlstedt - (Alice Ribbons) +++ Lenny von Dohlen - (Burton Jernigan) +++ David Thornton - (Earl Unger) +++ Haviland Morris - (Karen Pruitt) +++ Kevin Kilner - (Jack Pruitt) +++ Scarlett Johansson - (Molly Pruitt) +++ Produkcia: John Hughes +++ ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný film. Tenhle Sám doma totiž rozhodně není špatný. Je to poslední díl, který ještě napsal John Hughes a ať se na mě nikdo nezlobí, podle mě je to znát. Je v tom určitě hodně nostalgie, protože jsem na tom vyrůstal (tak jako na prvních dvou filmech), ale i když se na to podívám dnes, kdy už dávno nejsem cílovka, tak mě to prostě stále baví. Pro mě Vánoční klasika. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co to? 30. nejhorší film? To jako proč? Vždyť se na to dá koukat. Je to sice slušná hovadina, těžící ze skvělé jedničky a dvojky, ale mě to celkem bavilo a zkouknul jsem to celé. Pobavení nebylo sice nic extra, ale i tak bych to nezařadil tak nízko mezi tragické filmy. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu pohledu, jako na rodinný film pro děcka. 45% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama