Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Falko 

všechny recenze uživatele

Alex D. Linz - (Alex Pruitt) +++ Olek Krupa - (Petr Beaupre) +++ Rya Kihlstedt - (Alice Ribbons) +++ Lenny von Dohlen - (Burton Jernigan) +++ David Thornton - (Earl Unger) +++ Haviland Morris - (Karen Pruitt) +++ Kevin Kilner - (Jack Pruitt) +++ Scarlett Johansson - (Molly Pruitt) +++ Produkcia: John Hughes +++ ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Vánoční atmosféra je definitivně pryč,nějaké usmíření či napravení se tu vůbec nevyskytuje a děj je naprosto dementní. A pozor teď příjde to nejhorší a to jsou herci.Scarlett Johansson jsem nikdy neměl rád,čtyři lupiči jsou tak dementní,že se nachytávaj na tak primitivní pasti,že museli, ještě než se rozhodli navštívit spratkův dům,se pořádně zhulit jinak vážně nevím. Myslím že autíčko nemá cenu rozebírat,ta krysa je tam úplně zbytečná,papoušek trapný. Ostatní postavy jsou počínaje rodičema a konče policistama tak tupí že bych je nechal postřílet a tu babu(co jí na konci svázali) bych nechal upálit jako čarodejnici. Završíme ten komentář samozřejmě tím nejhorším a to kluk. Nejen že neumí hrát,ale je tak neuvěřitelně čestný a spravedlivý až se mi dělá zle."A co obři,duchové a další výplody mé fantazie!" Kdyby mi tohle řekl jako své máměl vzal bych bič a střískal ho do krve a snad by se mu rozsvítilo. To jak mluví sám se sebou nebo se svou krysou jsem přetáčel,protože to bych už asi nepřežil. Podtrženo sečteno jedna hvězdička za to jak to bylo trapné. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Už to nebylo ono. Výměna Culkina za Alex D. Linze je dost chabá. Linz postrádá charizma a i režisérsky série zaznamenala propad. Raja Gosnell sice není nejhorší, ale s bídným scénářem mohl sotva nadělat zázraky. Pár vtipů se povedlo, ale v drtivé většině už to není směšné, ale spíše nenápadité a bez jiskry. ()

Slintiik odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel tento "film" (záměrně v uvozovkách) je výsměchem předchozím (jinak pohodovým a příjemným) dvoum dílům, na kterých se snaží nestydatě parazitovat. Kdepak, tohle se vážně nepovedlo. Film se utápí ve své trapnosti a omezenosti hlavních "padouchů" a naprosto stupidním příběhu. Nezbývá tak, než rychle zapomenout, že jste něco takového kdy viděli, i když věřím že své diváky si tento snímek jistě najde - v nějakém sanatoriu pro duševně choré, možná... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)
  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama