Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (503)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi slabé, no ajtak nie až tak aby bolo hodnotenie 22 %. Sám doma 3 dopláca hlavne na to že dva predošlé diely sú úplne niekde inde. Scenár je o mnoho tupší a ničím výnimočný aby si film niekto opakovane púštal. Záporný tým nemá poriadne čím rozosmiať a ani tu nemáme hlbšie posolstvo. Herci mi boli miestami až nesympatický a trochu asi funguje spomienkový optimizmus. Zívať od nudy pritom nebudem, a určite nedám odpadové hodnotenie. Takých 40-45 % je podľa mňa adekvátnejšie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Fakt, že tento film patří do topky těch nejhorších na csfd.cz mi přijde přísný. Rozhodně však tento film není dobrý. Tento díl vychází ze dvou předchozích, ale přijde mi, že si tam vybral to nejméně povedené a zbytek nahradil hodně hloupou zápletkou. Krom toho zde nikdo nemá ani špetku hereckého talentu. Za sebe dávám *. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám pouze s ohledem na skutečnost, že chodit právě do 1. třídy ZŠ, jistě by u toho má infantilní dušička plesala a všechny ty dementně "humorné" situace by fungovaly, tedy vzbuzovaly holčičkovský smích, jako když se perličky na hajzlu přesypávají. Dětem se holt líbí kdejaká pičárna. Pro jedince s IQ nad 75 je trojka osamělého fakana v domácnosti krystalicky čirým utrpením, navzdory tomu, že smrad v hlavní roli už nemá hubu jak nafukovací panna. 10% za tu představu, že bych to viděla jako poměrně čerstvý odlitek. ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Je to oproti minulým dílům až moc dětské, což je hodně špatně, protože na minulé díly Sám doma se dalo koukat v každém věku. Nejhorší ale je, a to nesnáším, že se záporné postavy nejdřív chovají chytře (dejme tomu), a následně z nich je banda idiotů, kterým se smějí děti a pitomci. Jediné plus je zde malá role velmi mladé Scarlett Johansson, jo pánové to jsme ještě měli šanci ji zbouchnout a donutit ji aby si nás vzala. :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér Chris Columbus, ktorý má na svedomí prvé dve časti "Home Alone", nasadil laťku hodne vysoko. Tretieho pokračovania sa chopil Raja Gosnell, ale nemal nádej na úspech. Po pôvodnej dvojici zlodejov v podaní Joea Pesciho a Daniela Sterna už nie je ani slychu. Dočkáme sa síce zdvojnásobenej presili záporákov, ale kdeže sa hrabú na spomínaných kriminálnikov. No najväčšou stratou je absencia malého Kevina. Žiaden Kevin = žiaden Macaulay Culkin. Jeho miesto sa pokusili nahradiť očividne netalentovaným, nesympatickým klučinom menom Alex D.Linz. Ten svojim neherectvom dorazil veškerú snahu o úspešné nadviazanie na predchádzajúce diely. ** ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama