Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (503)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Jé, takovej šprávnej šympatičkej klučina. A to autíčko na dálkáč, to bylo ale žůžo! A ti čtyři trotlové dospěláci, jak furt do něčeho padali, hihihi. No prostě šuper! ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Napadá mě jen jediný přínos - není tu Mac Culkin:))) Holt to co bylo vtipné před stopadesáti reprízami a dvěma pokračováními už nefunguje...ale komerce jede, jóóóóóó, hééééééj:((((( ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $30,882,515Tržby Celosvetovo $79,082,515║ Tuctová sucharina z minimon ako tak znesiteľných momentiek. /20%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nenahraditelný Macaulay Culkin je touhle dobou v léčebně pro drogově závislé a producenti se ho rozhodli nahradit úplně neznámým a netalentovaným hercem. V podstatě jsem rád, že se to nepovedlo a že brzo Tv Nova dojdou povolené opakování prvních dvou dílů na každý Štědrý večer za posledních 10 let. Také jsem rád, že série Sám doma skončila a tento opravdu tragický film ji nadobro pohrřbil opravdu hluboko. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

tron 

všechny recenze uživatele

Raja Gosnell robil strih na jednotke a dvojke a tak keď sa robila trojka, niekomu to stačilo a ponúkol mu rovno jej réžiu. A Raja vzal. Žiaľ. Ono to ale čisto objektívne žiadny sequel to nie je (vzhľadom na úplne iné postavy). Skôr remake. Hlavne ale zlý film. S odstupom rokov to síce nie je až také megasklamanie, ako na Vianoce 1997, no kvalitná vianočná komédia bez debaty vyzerá inak. Lúpežníkov radikálne pribudlo, ale nič pozitívne z toho nevyplýva; na Marva a Harryho nemajú ani keby sa na korčule postavili. Ani keby ich bolo o 100 viac. Ústrednému Alexovi D. Linzovi chýba geniálna Culkinova roztopašná prostorekosť a kto by čakal šťavnaté vedľajšie postavy, ako boli v predchádzajúcich dieloch bezdomovci, čudáci alebo Kevinova rozvetvená rodina (Buzz!), ten tiež zostane kruto sklamaný. Rozpočet 32 miliónov, celosvetová tržba 48. Fakt trápne. 2* za snahu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě typický příklad humoru americké konzumní společnosti, pro mě osobně a pro Evropana jako takového však jen typicky odpadová záležitost! Mohlo to však dopadnou lépe, stačilo možná jen opět obsadit Macaulaye Culkina do hlavní role a bylo to alespoň na tu jednu. Toto byl pro mě opravdu naprosto nepochopitelný tah. Veškeré scény a veškeré vtipy už jsme viděli v předchozích dvou úspěšných dílech. Opravdu se jedná jen o frašku-výsměch a hloupý pokus navázat na něco, co předtím ve světě udělalo veliký "BOOM". O nesympatickém malém hlavním hrdinovi a nepříjemných zlodějích se už raději rozepisovat nebudu:-( Doufám jen, že už další díl nenatočí.. ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Nic jinýho než jen vykořistění prvních dvou dílů Sám doma. Navíc ten prcek nesahá Culkinovi ani po kotníky...... ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Tak tomuto hovorím úbohý pokus o vyžmýkanie aj toho posledného centu z našich peňaženiek - tretí diel musí byť skutočne inovatívny a bezchybný aby obstál a tento film je všetko možné aj nemožné, len nie inovatívny a bezchybný. Fakt, že skutočný Kevin sa už vplyvom veku (a alkoholu) nemohol zúčastniť nakrúcania, tvorcom zjavne nevadil a tak vytvorili toto... ehm...akoby som to slušne povedal... túto vec. Ďalšie slová sú už zbytočné a navyše sa mi zdvíha žalúdok zo všetkej tej komercie. Blééé... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden by řekl, že dvakrát tolik útočníků bude se rovnat dvakrát tolik zábavy, ale chyba lávky. Po atmosféře a výborné hudbě prvních dvou dílů není ani památky, nový klučina i padouši nestojí za nic a partyzánské finále je zoufale nenápadité a ani trochu vtipné. Přitom pod scénářem je i potřetí podepsán komediální klasik John Hughes... Hvězdičku za honičku s dálkově ovládaným autíčkem. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

He he... klasický průměr. Otravný dětský představitel, sympatický záporák, starostliví, z počátku ignorující rodiče... bla bla bla. Pro nižší hodnocení tu je tuna horších filmů, tady jsem se aspoň po většinu času usmíval. ()

Reklama

Reklama